Nova exclusiva de Pilar Eyre en el seu retorn a la revista Lecturas. La periodista catalana ja va remoure les bases de la monarquia en revelar que el rei Joan Carles té una filla secreta en l'aristocràcia espanyola però ara ha desvelat que el rei emèrit no és l'únic que té amants. La seva encara esposa, la reina Sofia, tindria una "amistat especial" amb un altre famós: Alfonso Díez, el vidu de la duquessa d'Alba. La revista Vanity Fair italiana ha estat la primera en atrevir-se a escriure-ho amb aquestes paraules:  In quanto a Sofia, a Madrid non si è ancora spento il chiacchiericcio in merito a una sua tenera amicizia con Alfonso Díez, vedovo della compianta duchessa di Alba. És a dir, que a Madrid el rumor s'està fent notícia. I Eyre, potser la màxima experta a Espanya en Borbons, ho treu a la llum i s'apunta a ser la primera a publicar-ho. Tot hauria sorgit en el funeral de Cayetana.

reis i alfonso diez gtres 

GTRES

Sofia de Grècia hauria estat molt afectuosa durant el funeral amb el vidu, que li hauria enviat una carta d'agraïment. Ella li va contestar i així hauria sorgit la relació. La diferència d'edat (ell en té 63 i ella en farà 80 aquest any) no és un problema. És més que evident que Alfonso se sent atret per dones grans i amb molta projecció social. I Eyre revela en exclusiva a En Blau que "Per a la reina seria la primera ocasió de la seva vida en la que pot creure que hi ha vida més enllà de Joan Carles". En Blau li pregunta pel rumor segons el qual la mare del rei Felip ja va tenir un amant i s'hauria embolicat fa anys amb el violoncelista Mstislav Rostropóvich. Pilar Eyre, que va fer un exitós llibre sobre Sofia, ens recorda "La reina l'estimava com a un pare però mai hi va haver-hi res i de fet era molt amiga de la seva esposa". Per tant, Alfonso seria el seu primer amant.

reina sofia alfonso diez gtres

GTRES

Eyre els defineix com a "dues ànimes solitàries, unides per l'amor a la cultura i amb un interès recíproc". Per a En Blau va més enllà: "Alfonso, después de Cayetana ya solo puede ir con la reina". I ens explica que la duquessa d'Alba i ell practicaven sexe. "Eren molt fogosos". 

alfonso diez i duquessa alba  gtres

GTRES

La periodista té encara molts secrets per explicar. El seu retorn a Lecturas després d'un parèntesi per enllestir el seu esperat llibre sobre Alfons XIII ja és una realitat i els lectors la podran recuperar cada setmana. 

pilar eyre  twitter

@pilareyre 

Si la relació que ara tenen la reina emèrita d'Espanya i el duc vidu d'Alba és carnal o platònica, el temps ho dirà. Us avancem en primícia els temes que publicarà Eyre a la revista aquesta setmana: unes declaracions d'una súper famosa de la TV, notícies sorprenents sobre la paternitat de Vargas Llosa i una anècdota terrible sobre el rei Joan Carles. Serà la seva nova filla belga o el delicte que hauria comès atropellant un ciclista abans de tenir carnet de conduir? Eyre prepara la propera bomba per a la monarquia.