Monegal torna a posar Polònia i Toni Cruanyes al punt de mira. A la seva secció Monegal sin filtros de La Sexta Noche va explicar a Espanya com va tractar TV3 la gravació dels missatges de Puigdemont pels reporters de El programa de AR. Va ensenyar l'obertura del Telenotícies que començava explicant la reacció de Puigdemont a la filtració. Monegal oculta als espectadors de La Sexta que allò era el TN vespre, és a dir, el de les 21h i Cruanyes, després de tot el dia mostrant-se els missatges a tots els mitjans de comunicació inclosa TV3, va optar per començar amb l'última hora, la reacció: "Puigdemont diu que no s'arronsarà...". Iñaki López enveja que TV3 tingui línia directa amb el president i Monegal castiga la cadena fent creure que els espectadors a les nou de la nit provenien d'una bombolla i no sabien a què reaccionava Puigdemont.

monegal la sexta

La Sexta

El crític va seguir comentant la publicació dels missatges, 10 dies després d'haver-se publicat, amb l'enfoc de Polònia. Mostra la imitació d'Ana Rosa per criticar que el programa només es fixés en la missatgera. "TV3 no hace el gag de los políticos sino que carga contra el mensajero. ¡Criminalizan al mensajero cuando el mensaje es entre dos políticos! Es una cosa tremenda". El tremend és ocultar la meitat del gag. Polònia va tenir cura d'ensenyar Puigdemont, Rovira i Riera, és a dir, els tres partits independentistes, llençant-se els plats pel cap. I aleshores entra AR. Però això Monegal no ho va ensenyar. I era el mateix gag.

Del sketch sobre la Família Reial menjant sopa dels de Toni Soler, Monegal va considerar que "es fácil hacerlo desde Cataluña, lo difícil es hacerlo desde aquí en Madrid. Deberían haberlo hecho con el virrey Pujol, que a Boadella le costó un exilio que aún dura". Monegal es perdia amb les cartulines que li havia obligat a fer servir La Sexta per no sortir amb una llibreta de quadres. Entre tanta cartulina, Monegal perdia els papers.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat