El matrimoni a tres bandes entre PP, Cs i VOX​ a la Comunitat de Madrid reclama teràpia desesperadament. El foc amic i les ganivetades al voltant de la presidenta Isabel Díaz Ayuso, famosa per les seves 'ocurrències' inversemblants, són el pa nostre de cada dia. Ayuso, a més a més, està esquitxada per suposats casos de corrupció, com Avalmadrid. ADN popular 100%. Un afer que enfronta els socis de govern i que ha provocat més d'una sortida de to de l'inefable Miguel Ángel Rodríguez, assessor de comunicació de la presidenta, disparant contra els naranjitos (Ignacio Aguado, vicepresident) i, en aquest cas, contra Iván Espinosa de los Monteros, diputat nacional de VOX i del que també s'investiguen males praxis professionals a l'estudi d'arquitectura que comparteix amb la seva esposa i diputada de la comunitat, Rocío Monasterio. Un tema embolicat i que deixa tots els protagonistes pel terra, especialment després de la darrera batussa entre MAR (exportaveu del govern Aznar) i Espinosa, que segons la SER no hauria pagat els rebuts de la comunitat de veïns durant una època.

Miguel Angel Rodríguez GTres

Miguel Angel Rodríguez GTres

"Jódete, imbécil. Idiotas". Nivell pàrquing afterhours. Rodríguez no perdona als socis de la presi haver-la abandonat quan esclatava el cas Avalmadrid, amb suposats préstecs irregulars de l'empresa pública de crèdit a la família de la presidenta, i pel que haurà de comparèixer a l'Assemblea, si no ho evita Cs. I pel que li ha etzibat al diputat ultra, potser és al darrere de la filtració de les irregularitats de la família Espinosa-Monasterio, amb amenaces de clausura de la seva llar, etcètera. Vendetta? S'ha xivat? Després de rebre el missatge, el de VOX ha contraatacat: "los niños y los borrachos no mienten nunca". Què voldrà dir? Misteris...

Ivan Espinosa de los Monteros EFE

Iván Espinosa de los Monteros EFE

En tot cas, l'espectacle matiner a les xarxes ha fet les delícies de molts usuaris ociosos, que han estat obsequiats amb el que alguns denominen com "pelea de fachas".

Isabel diaz Ayuso paraigua EuropaPress

Isabel Díaz Ayuso paraigua EuropaPress

La 'castanyada' ha arribat a Madrid.