El temps s'esgota i cada cop queda menys per a la cita amb les urnes del 10-N. El debat és als mitjans, les televisions i les xarxes socials: qui més, qui menys, tothom diu la seva. Alguns sorprenen per sortir de l'armari i recolzar públicament la ultradreta, com ha fet l'exporter culer Pepe Reina. D'altres, però, no volen imaginar-se als ultres triomfant a les eleccions generals, i criden a la mobilització ciutadana per barrar el pas a l'Espanya plistocènica​, cavernícola i filofranquista de VOX, com ha fet la presentadora gallega Paula Vázquez.

Vázquez ha fet seu un tuit molt popular que circula per les xarxes, i que recorda als electors que si volen frenar els ultres, han d'anar a votar: "La manifestación para protestar contra la extrema derecha es el Domingo 10 en los colegios electorales. No el lunes 11 en la plaza del ayuntamiento. Recordadlo." Sembla una bajanada, una ximpleria, però veient les enquestes i la quantitat de votants indecisos, sembla molt convenient. Millor anar als col·legis electorals i dipositar una papereta contra VOX, que haver de sortir l'endemà a manifestar-se lamentant una victòria dels d'Abascal.

Paula vazquez bn @paulavazqueztv

Paula Vázquez @paulavazqueztv

Això sí, Vázquez acaba d'entrar per mèrits propis a la llista negra de la ultradreta​. Imaginem, però, que la presentadora se sentirà orgullosa de tenir aquesta mena d'enemics.