Paco León és un dels actors amb més èxit del panorama televisiu espanyol. Va aparèixer a tots els capítols de la comèdia més vista dels últims anys, la sitcom Aída de Telecinco. Feia de germà ionki de Carmen Machi i va acabar liderant la sèrie quan va marxar la protagonista. Té tant d'èxit que es pot permetre triomfar amb la seva sèrie de pagament Arde Madrid, al canal #0 sobre Ava Gardner, i renunciar a fer-ne una segona temporada. Qui va tenir ull per fitxar-lo a la sèrie on va debutar l'any 2001 va ser Andreu Buenafuente. Una relíquia: Moncloa ¿Dígame?

PACO LEÓN 2021:

PACO LEON iNSTAGRAM

Paco León, Instagram

PACO LEÓN 2001:

paco leon 2001 T5

Moncloa ¿Dígame?, (2201), Telecinco

Al programa Viva la vida Torito hi fa una secció de "les primeres vegades" dels famosos a la TV i Paco León va tenir un paper a la sèrie d'El Terrat per Telecinco. Molt inhabitual que Buenafuente produís ficció. Era una comèdia sobre els treballadors de la Moncloa durant la presidència d'Aznar. El president mai no  apareixia. Tot girava al voltant dels funcionaris de Moncloa. La sitcom de 20 minuts va ser un fracàs d'audiència i només es van emetre els 13 capítols previstos. La mala tria del protagonista, Javier Veiga, amaga el bon ull de posar-hi de secundari un irreconeixible Paco León.

moncloa digame 2001 T5

Veiga i León a Telecinco

Quique Jiménez Torito rebla el clau: "Paco León Barrios es un tío muy querido pero en sus papeles siempre hace de tonto. Moncloa Dígame, ¿alguien la vio? Ellos tampoco". Més VIPS de joves:

MARILÓ MONTERO 1991 A VIP NOCHE:

marilo montero 1991 t5

Mariló Montero, Telecinco

MARIO CASAS a CRÓNICAS MARCIANAS, 1997:

mario casas cronicas marcianas

Mario Casas, Telecinco

NATI ABASCAL A TELECINCO DÍGAME 1990:

nati abascal t5

Nati Abascal, Telecinco

Increïble Mario Casas de nen. La secció de Torito és bona si no fos perquè ell està passadíssim de voltes. Sembla enxufat.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat