Exactament un mes és el temps que falta perquè el proper 14 de febrer es celebrin a Catalunya les eleccions al Parlament. Una data que està en boca de tothom, especialment per la delicada situació que es viu per culpa de la pandèmia del coronavirus. Doncs en plena tercera onada, i amb una xifra rècord de persones contagiades, el debat està servit. Alguns demanen que s'ajorni la votació per més endavant, mentre que d'altres mantenen que es segueixi endavant. Dues posicions que es sumen a la que Òscar Andreu, TV3 i codirector del programa La competència de RAC1, ha expressat a través del seu compte de Twitter. Molt aplaudida. Què ha dit?

Òscar Andreu, TV3

Òscar Andreu, TV3

"Una altra opció és saltar-se les eleccions autonòmiques i que directament posin des de Madrid a qui vulguin", comença dient l'humorista de Terrassa del programa de TV3, Està Passant. I afegeix: "Que és el que tradicionalment han fet i previsiblement faran quan els roti, no?". Un breu, claríssim i directe missatge, de tot just quatre línies, que ha estat molt aplaudit al món viral.

Aquí algunes de les respostes que l'hi han fet arribar a Òscar Andreu són aquestes:

"De tragèdia ja en tenim molta. Per fer que la cosa valgui la pena és millor prendre-ho tot amb humor. Per això jo faig broma de tot". Aquestes van ser les paraules que Òscar Andreu va pronunciar al seu pas pel programa de TV3, Al Cotxe. Un pensament del que, una vegada més, n'ha fet gala parlant de les eleccions catalanes del 14-F. Res millor que tirar d'ironia quan les coses van mal donades.