Òscar Andreu. Aquest és el seu nom i el seu cognom. Així, amb accent obert a la primera lletra del seu nom i amb un cognom de sonoritat catalana. El codirector i copresentador de La competència de RAC1 i col·laborador de l'Està passant de TV3 ha tret pit. I ho ha fet reptant tots aquells que viuen en una realitat paral·lela i que parlen d'una Catalunya que aniquila la llengua espanyola i on et posen a la foguera si goses parlar en una llengua que no sigui la de Pompeu Fabra.

oscar andreu tvc

Òscar Andreu (TVC)

Que prenguin nota els supremacistes de mig pèl. Andreu els ha ensorrat fent servir el seu propi senyal d'identitat. Explica d'on li ve el seu particular cognom, un "Andreu" que ve de família. Per ser més concrets, d'una família andalusa. Una explicació genealògica que farà que "els peti el cap als nacionalistes espanyols de la branca supremacista":

Andreu continua deixant clar quina mesura va prendre amb el seu propi nom, només faltaria. Per què va decidir posar-se l'accent obert a la lletra "Ò". I a qui no li agradi, que s'hi posi fulles: 

Òscar Andreu 2 - Supremacistes 0. I per si encara no els hi ha quedat del tot clar, així segueix el seu fil sobre la qüestió onomàstica: 

I ara, que el nacionalisme espanyol hiperventilat continuï amb el seu mantra sobre l'opressió del castellà i tal i qual.