El retorn a l'escola està sent d'allò més entretingut. A les ràdios catalanes, amb Pilar Rahola on fire i més brillant que mai a El món a RAC1, parlant de conills, o amb el primer dia de programa de Marc Giró a l'emissora privada, emocionat amb la trucada que ha rebut de Toni Cruanyes. Però també a les televisions catalanes, amb novetats que han sorprès tothom, com els nombrosos canvis del programa Tot es mou de TV3. Pel que fa a les televisions d'àmbit nacional, a l'espera que tornin Ana Rosa i la Griso de les vacances per tornar a lluitar pels matins, les principals cadenes s'han concentrat en la seva graella de tardes.

risto i colau

Cuatro

Risto Mejide ha tornat després de l'estiu a Todo es mentira, amb la barba afaitada i entrevistant l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. El seu gran competidor, amb Sálvame a força distància de tots dos, és i serà el Zapeando de La Sexta. Un programa renovat. Massa renovat. No pel canvi més evident, el de Frank Blanco per Dani Mateo com a nou presentador. Tampoc pels col·laboradors nous i pels que han marxat, amb les significatives baixes de Chenoa i Ana Morgade. El que els espectadors han criticat és que ha desaparegut (com a mínim al primer programa) la taula coral on tots anaven comentant-ho tot i on es passava de l'un a l'altre constantment. Ara van per blocs separats. També, que es parli massa de política. No han estat, però, els motius que han enfurismat més l'audiència.

dani mateo zapeando

La Sexta

Una decisió que farà honor al nom del programa. Perquè 'zapear' serà el que faran els espectadors a partir d'ara cap a la resta de cadenes com la cosa segueixi aquest camí. I allà es quedaran. Què han fet? Posar-se a parlar de la competència. Però no de qualsevol. D'una competència que pel públic de La Sexta és gairebé com 'l'innombrable Voldemort' de Harry Potter... Sálvame. El programa-safareig de Telecinco és tot allò que els fans de Zapeando no volen que sigui el seu programa. I avui han fet una secció que no ha fet gens el pes: Qué pasó ayer en Sálvame, amb Anna Simón. Un espai dedicat a explicar el què fan o deixen de fer els Antonio Tejado, Kiko Matamoros, Mila Ximénez i companyia.

salvame

Telecinco

Tant se val que el to de Zapeando sigui el de fer mofa. No ha agradat que hagin de recórrer a aquest programa. L'audiència ja els ha avisat que si continuen així, ciao:

Veurem si demà han rectificat o segueixen parlant de la competència. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat