Comença la temporada de TV3 i la primera "víctima" d'una graella excessivament carregada d'informació és el programa de les tardes.  Amb els nous espais diaris informatius d'Ariadna Oltra i Ricard Ustrell, la casa fa un canvi de rumb en el programa d'Helena Garcia Melero. Tot es mou patirà molts canvis segons ha pogut saber en exclusiva En Blau. El més visible és a la part final. La part d'entreteniment, conduïda per Lluís Marquina, (la més criticada fins el punt que Quim Monzó els volia "escopir") deixarà de fer jocs i bajanades per ser un magazine més convencional. 

rahola melero 55 tv3

TV3

També cau l'espai diari Hola Rahola, de molt èxit d'audiència, que passarà a dividir-se entre més patums de l'opinió catalana. Segons fonts de TV3 afirmen a En Blau, el quart d'hora final amb Melero se'l repartiran dilluns i dimarts Pilar Rahola i per als altres dies els noms que es van plantejar són els d'Antoni Bassas (que ja té secció al programa), Txell Bonet (periodista i esposa de Jordi Cuixart, a qui finalment no s'ha arribat a oferir) i Josep Cuní (a qui sí s'ha arribat a oferir). 

Melero TV3 - Sergi Alcazar

Sergi Alcàzar

El terratrèmol al magazine és de dalt a baix: la temporada comença amb la dimissió de la directora del programa. Irma Pina l'ha deixat  per "esgotament" i passa a desenvolupar tasques de coordinació entre TV3 i les productores externes a la planta noble. El seu lloc l'ocupa Montse Tió, fins ara subdirectora que havia d'anar al programa de migdies de TV3 però la seva mala relació amb Ustrell al FAQS ha desaconsellat el tàndem. Tió és poc partidària dels xous i el Tot es mou tractarà temes d'actualitat i una part de magazine però no d'entreteniment pur i dur. Fonts de TV3 informen En Blau que Lluís Marquina ha estat a punt de sortir del programa però finalment  seguirà. Des de dins volien que fos 'el nou Andreu Buenafuente' i ara volen que sigui, literalment, 'el nou Albert Om'. 

lluis marquina pau riba tv3

TV3

Desapareixen col·laboradors de la part frívola com Mireia Giró i el programa patirà una sacsejada que es veurà a partir d'aquest dilluns. A l'espera de la roda de premsa de dimarts presentant la nova temporada, En Blau explica el nou Tot es mou. L'absència de Pilar Rahola ha estat convinguda entre el director de la cadena, Vicent Sanchis, i la periodista. Ella ha preferit centrar-se a escriure la seva nova novel·la i disposar de més temps. Anirà dilluns i dimarts creant més expectació per al seva col·laboració de FAQS els dissabtes. 

rahola consul

TV3

Tot a punt per a la nova temporada de TV3, recarregada d'actualitat de tal manera que Tot es mou es reinventa per seguir lluitant contra Sálvame en el lideratge de la franja. El primer dilluns cara a cara ha estat dolent per Tot es mou. Audiències a Catalunya: Sálvame 20,4%, Tot es mou 10%. Menys de la meitat. Helena Garcia Melero té molta feina.