Començat l'any 2022, són molts els programes que van tornant mica en mica a les graelles televisives. Ho va fer dilluns El Foraster de TV3 amb una visita deliciosa de Quim Masferrer a Mura, o ho va fer l'Obrim fil de Xavier Sardà a TVE amb un debat sobre si està millor ara per ara Madrid o Barcelona.

I els que també han tornat són els de Tu cara me suena, coincidint amb el 51è aniversari del seu presentador, Manel Fuentes. El retorn del programa on els famosos es posen en la pell de cantants no podia haver estat més reeixit pels qui ho fan: la primera gala de la reentré va liderar la nit de divendres amb un 18,5% de share i més de 2,3 milions de seguidors.

La flamant guanyadora de la gala va ser una ESPECTACULAR Nia Correia, que va deixar de pasta de moniato amb la seva esplendorosa imitació de Jennifer Hudson i el tema One night only. Si no l'han vist, aquí tenen un tast. Posin el volum al màxim, obrin bé els ulls i gaudeixin amb la demostració descomunal de la cantant canària.

L'exguanyadora d'Operación triunfo té tots els números, o com a mínim, es postula clarament a ser també la vencedora final d'aquesta nova edició de Tu cara me suena. De moment, els espectadors ja s'han pogut delectar amb actuacions imprescindibles on ha fet de tot, ha fet tots els papers de l'auca i ha demostrat el seu talent amb registres i cantants de tota mena.

La llista d'intèrprets als quals ha imitat és de traca: Celia Cruz, Jennifer López, Tina Turner, Antonio Machín, la líder de les Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger, Buika, Lil Nas X o Alicia Keys... I el que encara queda per venir.

niacorreia 264855941 451045493082937 4730350434125456835 n

Nia Correia / @niacorreia

La cantant té un talent que no se l'acaba. Però es veu que hi ha a qui no li agrada. És respectable. No s'entén, si tens ulls i oïda, però al cap i a la fi és respectacle. No es pot agradar tothom. El que no és de rebut és que per fer-li alguna crítica s'utilitzin arguments abjectes, de molta baixesa moral i sobretot, amb un tuf de racisme que tomba.

I ara ho acaba de viure la concursant, tal i com ella mateixa ha denunciat. Una espectadora està molesta pels cantants que ha hagut d'imitar Nia. I com li fa saber? Amb aquest comentari tan desagradable: "Cómo no, otro negro para Nia … la mimada del programa. Sacadla de su zona de confort como hacéis con los demás".

niacorreia 271812519 636113250844834 4505516053411672257 n

Nia Correia / @niacorreia

És trist, per no dir una cosa més grollera, que a aquestes alçades de la pel·lícula algú vulgui menystenir la feina que fa una artista com ella pel color de la seva pell o de la pell dels cantants que imita.

I a Nia, amb raó, se li han inflat: "¿Por qué dan por hecho que imitar a un negro es mi zona de confort? ¿Porque soy negra? Ufffff. Ya va bueno Ni Lil Nass , ni Antonio Machin , ni Jennifer Hudson , ni Alicia Keys y puedo seguir pero no se han emitido . Hasta ahora la única persona a la que imité que es 'mi zona de confort' es Celia Cruz y fue la gala de Navidad. Los argumentos para decir que no estoy trabajando como los demás ya empiezan a tocarme la moral y solo pasa porque ustedes no están acostumbrados a ver a un negro en un programa de tv es lo único que me hace justificar la cantidad de tonterías que leo".

nia correia

Pam. En tota la boca. Més clar no ho podia dir. De seguida, amics, companys i seguidors li han donat el seu suport:

Que Nia continua cantant com ho fa i imitant a qui li surti del monyo, que ho fa com els àngels.