Si avui veuen en Manel Fuentes, felicitin-lo. El presentador català celebra aquest divendres 14 de gener el seu aniversari. 51 espelmes bufa el presentador de Tu cara me suena. I parlant de cares, n'ha mostrat un parell que han emocionat els seus seguidors. Però anem a pams.

Fuentes ja avisava ahir a xarxes que avui era el seu dia, i que alguns bons amics li havien fet arribar els primers regals del dia, des de la preciosa illa de Menorca: una ensaïmada i un llibre esplèndid que el va commoure.

fuentes ensaimada

Però avui quan ha començat el dia, les sorpreses s'han anat succeint a casa del Manel. Primer, amb uns globus enormes amb els anys que fa avui, que l'han rebut ben d'hora, a les 7 del matí. "Amo a mi familia", escrivia agraït Fuentes.

fuentes globus

La seva dona, la Clara Cabezas, i el seu fill Max, també li han dedicat uns preciosos missatges a xarxes. No ha estat l'única. Nombrosos companys de Tu cara me suena o excompanys, com Rosa López, que per cert, avui també fa anys, han corregut a felicitar-lo amb imatges i missatges que li hauran tocat la fibra.

fuentes clara

fuentes max

fuentes latre

fuentes rosa

I com se sent el propi homenatjat? Feliç i satisfet del que ha fet tots aquests anys i agraït per tot l'escalf que li fa arribar la gent que el coneix. I, evidentment, amb una guitarra a la mà, com no podria ser d'una altra manera: "Una vuelta más al sol..pero el calor que más alimenta es el que viene de la gente que te quiere! Gracias por tanto cariño durante taaanto tiempo! Gracias a tod@s por estar ahí, esperando estar por muchos años más con vosotr@s! Nos vemos esta noche en 'Tu cara me suena'".

I és que res millor que celebrar els anys amb el programa que ara `presenta, que l'omple, i que cada divendres aconsegueix ser l'opció preferida pels espectadors. Veurem si avui li treuen un pastís perquè bufi en directe les espelmes.

De totes maneres, la imatge més preciosa que s'ha publicat avui que fa 51 anys, l'ha penjat instants després. Què s'hi veu? A ell, molt més petit. Tant com quan era un nadó de dies en braços de la seva estimada mare.

Una imatge que emociona, on es veu com eren mare i fill fa 51 anys i com són ara: "51 años de diferencia…y el mismo amor que el primer día!! Gracias por tanto mamá!!! Te quiero !!":

fuentes manel 271910626 4901167053279674 2490648207071996265 n

fuentes manel 271811476 294890536021659 6866441733276930520 n

En Manel Fuentes i la seva mare. Dues fotos amb 51 anys de diferència / @fuentes_manel

Dues fotos separades per mig segle. Però la mirada d'amor de la seva mare cap a ell és meravellosa, tant ara com la que tenia fa 51 anys. Mirada de mare oprgullosa que veu com el seu nen va fent anys.

Ens sumem a les felicitacions.