L'actriu i presentadora de televisió, Ana Obregón, està vivint un autèntic infern. Si el passat 13 de maig del 2020 perdia la vida a Barcelona el seu únic fill, Álex Lequio, després de dos anys de lluita contra el càncer, la biòloga més famosa d'Espanya ara plora la mort de la seva mare, Ana Obregón Navarro, qui ha perdut la vida a Madrid als 95 anys d'edat. Un duríssim cop del que ha informat la revista ¡Hola! el dissabte 22 de maig a la tarda. Boniques fotos de la intèrpret al costat dels seus pares:

Perfil d'Instagram de Ana Obregón

Perfil d'Instagram d'Ana Obregón

Perfil d'Instagram de Ana Obregón

Perfil d'Instagram d'Ana Obregón

Perfil d'Instagram de Ana Obregón

Perfil d'Instagram d'Ana Obregón

La mare de la que fos parella d'Alessandro Lequio va ingressar en una clínica de la capital a mitjans d'abril. Una delicada situació de salut que va fer saltar totes les alarmes. Encara que, al cap de pocs dies, Obregón, a través de les seves xarxes socials, va voler calmar els seus seguidors dient que, malgrat tot, la seva mare es trobava "estable i millorant". Motiu pel qual els metges li van donar l'alta i la van deixar anar-se'n a casa per acabar amb la recuperació. Una situació que no ha acabat com el pare d'Ana, Antonio García, i els seus quatre germans, Amalia, Celia, Javier i Juancho, esperaven. Doncs la vida de la progenitora de l'artista s'ha apagat per sempre. Adjuntem l'última foto que Obregón va compartir en el seu compte d'Instagram amb la seva mare, a qui estava molt unida.

Perfil d'Instagram de Ana Obregón

Perfil d'Instagram d'Ana Obregón

Un terrible bufetada per a Ana Obregón amb la que viu el seu segon any negre. El 2020 va estar marcat per la pèrdua del seu fill, setmanes abans de complir els 28, i el 2021, encara amb el dolor d'haver perdut al que més estimava, ha hagut de bregar amb la mort de la seva mare. Dues pèrdues que s'han produït el mes de maig, poques setmanes abans de l'arribada de l'estiu. "Que sàpigues que et tinc agafada de les mans molt fort perquè et necessito al meu costat més temps", va escriure la biòloga a les seves xarxes socials el passat 14 d'abril. Un desig que, tristament, no s'ha pogut complir. Descansa en pau.