Una de les batalles derivades del cas Rocío Carrasco acabarà als tribunals. Antonia Dell'Atte ha anunciat a través de les xarxes socials que ha demandat Ana Obregón, exparella del seu exmarit Alessandro Lequio. L'actriu madrilenya va saltar contra Rociíto en defensa del pare del seu fill mort, l'Álex, en sentir la comparació que feia amb d'Antonio David Flores. Paral·lelament es produïa la situació inversa en el cas de la italiana: Dell'Atte ensenyava la denúncia per maltractament que va interposar contra Lequio (qui ha reconegut que "daba bofetones a las mujeres"), i arrossegava pel terra Ana Rosa Quintana, María Teresa Campos i fins i tot María Patiño. Obregón i Dell'Atte havien de topar, sí o sí. I una publicació molt dura de la primera ha fet esclatar l'Antonia.

Ana Obregón, Alessandro Lequio y Álex Lequio @ana obregon oficial

Ana Obregón, Alessandro Lequio i Álex Lequio / @ana_obregon_oficial

Antonia Dell'Atte denuncia Lequio maltrato @antoniadellatte

Antonia Dell'Atte denúncia Lequio maltractament / @antoniadellatte

Obregón l'acusava de falsificar la denúncia original de 1991: on posava agressió, Dell'Atte hauria corregit el document escrivint "malos tratos". La d'Ana y los siete' es despatxava a gust: "He visto con mis propios ojos el informe de la policía científica que concluye que la denuncia de malos tratos presentada por esta señora la ha falsificado. Son 30 años con la misma historia, 30 años de aguantar insultos y mentiras de la misma persona. Se sube al circo otra vez añadiendo más dolor al dolor". L'Ana va més enllà i fica pel mig l'Álex, finat per càncer als 27 anys​. "Por favor que esta señora respete a unos padres que están de duelo por su hijo y que necesitan calma. Y si no lo hace por nosotros que lo haga por mi Aless que adoraba a su padre y así pueda descansar en paz". La reacció de l'exmodel no s'ha fet esperar: rebutja l'acusació i l'espera al jutjat per donar explicacions. "Los documentos son autènticos, así como la denuncia por calumnias que recibirás. Has caído ingenuamente en la trampa de un cobarde incapaz" d'assumir les seves responsabilitats.  La reedició d'una de les guerres més famoses de la premsa rosa és un fet.

anuncio demanda Antonia Dell'Atte contra Ana Obregón @antoniadellatte

anunci demanda Antonia Dell'Atte contra Ana Obregón / @antoniadellatte

Antonia Dell'Atte blanco y negro @antoniadellatte

Antonia Dell'Atte / @antoniadellatte

ana obregon antonia dell'atte tve

Ana Obregón i Antonia Dell'Atte / RTVE

El testimoni de Carrasco ha girat de feina al personal de Telecinco, però als jutjats no es quedaran enrere. Veurem si no són els únics que acaben desfilant davant de la Justícia.