Álex Lequio, el jove fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio, va perdre la vida a Barcelona, amb tan sols 27 anys, després de dos anys de lluita contra el càncer. Un terrible cop per a l'actriu i presentadora que en el dia d'avui encara intenta superar. Així ho assegura en la recent entrevista que ha concedit per a la revista Vanity Fair. Una conversa en la qual també explica el difícil que se li fa viure a la casa que va compartir amb ell, ja que tots els racons li porten records. Tant és així que encara conserva intactes algunes de les coses que va deixar dies abans de perdre la vida. Quines?

ana obregon funeral GTRES

Ana Obregón, GTRES

"Perquè l'ESPERANÇA és l'únic que ens queda quan ho has perdut tot. Potser aquesta entrevista us ajudi a relativitzar els problemes en aquests temps tan foscos per a la humanitat", escriu entre d'altres coses Ana Obregón en el seu compte d'Instagram per promocionar la seva última entrevista parlant del seu fill mort. Ho fa amb una fotografia de la portada de la revista on apareix en un camp lluint un llarg vestit blanc i la melena al vent. Parlem d'això:

Perfil d'Instagram de Ana Obregón

Perfil d'Instagram de Ana Obregón

Una dolorosa conversa en la qual confessa que encara manté a la seva mansió de La Moraleja diversos objectes que el seu fill va deixar abans de morir. Diverses pertinences d'Álex que Ana és incapaç de tocar ni tirar perquè el dolor que sent encara és molt gran. Ens en referim a una jaqueta que el jove va deixar a sobre del sofà el passat 6 de febrer del 2020, abans d'ingressar a l'hospital. "Allà aquesta i no la mouré mai", confessa l'actriu. També manté sense tocar la maleta amb roba que li va fer quan va ingressar d'urgències pel càncer. "Fins i tot li havia comprat uns calçotets", assegura. Fotos dels dos junts:

Perfil d'Instagram de Ana Obregón

Perfil d'Instagram de Ana Obregón

Perfil d'Instagram de Ana Obregón

Perfil d'Instagram de Ana Obregón

Perfil d'Instagram de Ana Obregón

Perfil d'Instagram de Ana Obregón

Una brutal entrevista en la qual també explica que durant els primers dies, després de perdre el seu fill, es va quedar completament muda. No podia articular paraula i només es podia comunicar amb els seus amics mitjançant missatges de Whatsapp. Unes doloroses declaracions que es sumen a les que va fer per a la revista ¡Hola!, setmanes abans de donar les Campanades a Televisió Espanyola. En aquell temps va verbalitzar que va tenir pensaments suïcides. "Me'n volia anar perquè no podia suportar el dolor, ni la realitat". El proper 13 de maig es complirà un any de la seva mort.