13 de maig del 2021. Es compleix un any de la mort del jove Álex Lequio, per culpa del càncer. Una mort que va tenir lloc a Barcelona, quan tan sols tenia 27 anys, i va deixar completament trencats els seus pares, nòvia i amics. Una pèrdua de va commocionar el món del cor. Moltes van ser les persones que van plorar la seva trista marxa, després de la seva valent i exemplar lluita contra la malaltia que patia. Una data que Ana Obregón mai oblidarà. Des d'aleshores, la seva vida ha canviat per sempre. Motiu pel que ha recordat al seu únic fill a través de les seves xarxes socials, amb un bonic vídeo i missatge amb què és impossible no emocionar-se. "El dia que necessitaven un heroi al cel, el dia que em vaig morir amb tu, fill meu," escriu. A més ha estirat la manta i ha destapat l'assetjament que pateix, des de fa un any, per part dels fotògrafs que la segueixen diàriament quan va al cementiri per estar amb el seu fill i plorar la seva absència. Què ha dit? Foto d'Ana i Álex:

Perfil d'Instagram de Ana Obregón

Perfil d'Instagram d'Ana Obregón

Valent-se d'una captura seva, en la qual surt caminant per un bosc i lluint un vaporós vestit blanc amb transparències, l'actriu escriu: "Cada dia, quan vaig a veure el meu fill al cementiri, que és l'única sortida que he fet de la meva casa en un any, he d'anar d'amagat tirada al cotxe com si fos una delinqüent". Unes declaracions amb les que destapa la persecució mediàtica a la que està sotmesa, des que fa un any morís el seu fill. "Ho he aguantat en silenci però ja no puc més. Només vull estar amb el meu fill en pau", afegeix Obregón. Ens referim a això:

Perfil d'Instagram de Ana Obregón

Perfil d'Instagram d'Ana Obregón

"La meva repulsa més gran a les revistes que es lucren amb el dolor d'una mare", afegeix la que fos parella d'Alessandro Lequio. Doncs Ana Obregón, durant l'últim any, no ha parat d'ocupar titulars, ja sigui per les diverses entrevistes que ha concedit, parlant del seu dolor, o per totes les fotografies que ella mateixa ha compartit, i continua compartint, recordant el jove. En aquest sentit, farta que es parli d'ella i del malament que ho està passant, Obregón ha anunciat la dràstica decisió que ha pres, a fi de solucionar la situació que travessa. "Denunciaré a qualsevol mitjà de comunicació que publiqui imatges meves al cementiri, visitant el meu fill, que a més està totalment prohibit per llei." En repetides ocasions s'han filtrat impactants fotos seves plorant al costat de la tomba d'Álex Lequio. Parlem d'això:

Perfil d'Instagram de la revista Hola!

Perfil d'Instagram de la revista Hola!

"No entenc aquesta falta d'humanitat i respecte", sentencia l'actriu nascuda a Madrid. Servirà la seva dura denúncia perquè els paparazzis deixin de perseguir-la? O, com ella adverteix, haurà de posar les cartes damunt la taula? Delicat. Molt.