Telecinco és a punt d'estrenar una nova temporada de 'Gran Hermano VIP', i alguns dels seus participants més potents escalfen l'entrada a la casa de Guadalix de la Sierra. Com Mila Ximénez de Cisneros. Després de "l'huracà" Pantoja a 'Supervivientes', la col·laboradora de 'Sálvame' és la gran esperança de Vasile per fer rebentar els audímetres. Il capo de Mediaset l'ha convertit en la millor pagada de l'edició, a raó de 40.000€ setmanals. Una bicoca que la excitadíssima tertuliana vol estirar el màxim possible, i 24 hores abans d'entrar a la gàbia, ha ofert una exclusivaLecturas plena de drama, llàgrimes i culebrot. "He estado deprimida, comiendo y bebiendo sin parar

"Me refugié en la comida y la bebida", explica la "millor amiga" (amb permís de Kiko Matamoros) de la periodista catalana Laura Fa. Tot obeeix a l'estat d'ansietat que li provoca la perspectiva de tornar a un reality, i especialment, el fet d'estar tancada a la casa. Una situació que pot agreujar la seva obsessió amb l'alimentació, i per a la que ha intentat posar-hi remei amb una mesura molt dràstica i que li està fent destinatària de enfurismades crítiques a les xarxes socials: Passar per quiròfan i colocar-se un baló gàstric: "Si estoy los tres meses puedo adelgazar hasta 15 kilos”. L'objectiu està molt bé, però a Twitter hi ha una gentada emprenyada amb Ximénez en acusar-la de frivolitzar amb el tema de les depressions, les addiccions i el sobrepés. D'altres, simplement, fan el que millor sap fer la malaguenya: Anar a la jugular amb tota mena d'improperis.

mila ximenez operada GTRES

Mila Ximénez GTres

"Quien siembra vientos, recoje tempestades". Ximénez va patentar la dita, o sigui que tampoc estarà molt estranyada de tant d'amor com ha trobat a les xarxes. Ara toca acabar de fer la maleta i preparar-se per a la guerra contra la resta d'aspirants al premi final, com Anabel Pantoja, Dinio, Alba Carrillo o 'El Cejas'. De ben segur que molts d'ells perdran uns quants quilos patint la mala baba de la col·laboradora. I sense baló gàstric. Més aviat per mal de panxa.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat