Mila Ximénez fa aquest dimarts 67 anys, segons diu ella. Els mateixos que té Chelo García Cortés. Algunes fonts consultades per En Blau atribueixen a l'exesposa de Manolo Santana uns quants anys més, però l'edat dels tertulians de Sálvame és com el seu expedient a Hisenda: secret. Les revistes del cor li han fet un regal enverinat: un perfil. Semana parla de com va ajudar a Belén Esteban a sortir "del infierno", és a dir, de la cocaïna. La posen d'amiga íntima de Jorge Javier Vázquez, quan el català no la va citar entre les visites que va rebre durant l'ictus. I narren les seves operacions de cirurgia estètica: dues "para paliar los estragos del paso del tiempo en su rostro".El seu cirurgià plàstic l'ha deixat així:

mila ximenez operada GTRES

Mila Ximénez, març 2019 / GTRES

En Blau s'ha fixat en un altre perfil de la controvertida tertuliana: el seu anti-independentisme. Sempre propera a la dreta més ultra, Ximénez ha fet bandera dels insults, befes i escarnis de la tertuliana Laura Fa. Li atribueix una proximitat amb l'independentisme de la qual Laura Fa mai no n'ha parlat a Sálvame. Ja són reiterades les mostres de mobbing laboral catalanòfob. Mila Ximémez a Laura Fa "A ver cuándo llega el sentido del humor a Cataluña. Qué tontería acabas de decir. Vete a Catalunya" (13 març) o el dia que li va vomitar-li "Catalana, llama a Puigdemont. Habla del procés" (3 de març). En l'últim Sálvame que van coincidir va passar això:

mila ximenez Telecicno

Telecinco (clica la foto per veure el vídeo, al minut 2:30)

Mila no explica el problema que té Terelu amb un ex seu, Kike Calleja. Insinua però no explica. Això és verí per als espectadors, que canvien de canal si no entenen res. Laura Fa és clara: "¿Por qué te mandó a la mierda? Así no entendemos nada. Si no se entiende nada cambiamos de tema". Mila Ximénez s'encèn com quan es cala foc a l'alcohol: "Joder, de verdad. Es complicadísimo. Yo voy al tema que me da la gana. Habla con el director. Pues nada dirección, cambiemos el tema que a Laura no le gusta el tema. Usted de qué quiere hablar señora, ¿Puigdemont te parece?... Puigdemont , que ya sabemos que se presenta a las europeas... Eso te viene bien pero lo hablamos luego". Laura Fa ho talla en sec: "Me viene fatal hablar de eso, pero bueno".

discussio mila laura t5

Telecinco

La presentadora era Paz Padilla, l'única amb qui Mila s'atreveix a insultar Laura Fa per catalana i les seves idees. Jorge Javier no toleraria aquesta falta de respecte catalanòfoba i intolerant. Mila és dura amb els nous i un xaiet amb els que manen. Als 67 ja no canviarà ni amb cirurgia. Pel seu pastís d'aniversari podrà fer el que li agrada: bufar.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat