La periodista catalana i col·laboradora de Sálvame Laura Fa pot afegir un nou amic entranyable a la seva col·lecció particular. Després de ser la diana de la catalanofòbia de Mila Ximénez i d'encaparrar-se en desmuntar a Malú, ara s'ha buscat un enemic ben perillós: Kiko Matamoros. L'exrepresentant ha tornat a Telecinco un parell de dies després de sotmetre's a una intervenció quirúrgica per extirpar-li uns tumors a la bufeta. Una malaltia que alguns col·laboradors com la Laura no s'hi creuen: "No sólo has exagerado, también has mentido. Te dijeron que podías ser optimista, juegas con el desconocimiento de la gente". Unes paraules que li han valgut la tempesta d'insults de Matamoros, més nerviós que mai a plató: "Hija de puta, ignorante, irresponsable, caradura, sinvergüenza". Un preciós mostrari de barbaritats en ple horari infantil.

Kiko Matamoros Laura Fa Salvame  2 Telecinco

Telecinco

I és que la catalana s'ha erigit en portaveu de tots aquells que consideren que tot el que li passa a Matamoros s'exagera a l'enèsima potència, i que acaba transformant en entrevistes 'exclusives' de pagament. El cas més conegut, el de la suposada ceguera d'en Kiko​ degut al glaucoma: Una situació que ha anat venent des de fa anys i panys i que (afortunadament pel col·laborador) mai no ha passat d'això. La salut de Matamoros és una part més del xou, juntament amb divorcis, nòvies, baralles familiars, deutes, etcètera. "Todo lo quieres hacer más dramático", li deia Laura Fa, irant al protagonista, que ha arribat a dir-li "terrorista informativa, no tienes ni puta idea". Però el més fort estava per arribar: "Vete a votar a Puigdemont".

Kiko Matamoros Laura Fa Salvame  5 Telecinco

Telecinco

El sidral els hi ha quedat preciós, i ha tornat a fer aflorar l'odi anticatalà contra la periodista més incòmoda del programa. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat