Mila Ximénez té càncer. Després de diversos dies sense aparèixer pel plató de Sálvame, sense cap tipus d’explicació, la seva absència havia provocat el neguit entre alguns espectadors i el rumor de que alguna cosa no anava bé. Un rum-rum que ha volgut tallar d’arrel aquest dimarts, quan ha decidit entrar telefònicament al programa i revelar el motiu de la seva marxa sobtada: li han trobat un tumor al pulmó i ha de començar a tractar-se.

Mila Ximenez

Mediaset

“Estoy jodida y asustada”, ha confessat una Mila notablement nerviosa a l’altre costat del telèfon. La col·laboradora va començar a sentir un mal d’esquena molt intens fa només uns dies, quan es trobava precisament enmig d’una emissió de La última cena. L’endemà va necessitar una injecció per calmar el dolor i poder anar a Sábado Deluxe. “Me dolía mucho, me hice una resonancia y fui el lunes a que me la leyeran. Yo pensé que era un pinzamiento”. Entre  llàgrimes, la tertuliana ha verbalitzat el que li va dir el metge: “El diagnóstico es que tengo cáncer de pulmón”.

El càncer de la Mila està localitzat però té algunes ramificacions que el seu oncòleg vol tenir controlades. Ara s’ha de sotmetre a la quimioteràpia. Sis sessions cada tres setmanes. En total, sis mesos de tractament. Tot i que espera poder tornar a Sálvame després de l’estiu: “Confío incorporarme al programa en septiembre. Lo que no quiero es que me miren como una persona enferma”.

LOZANO

Gema Lopez

Laura Fa

Mediaset

Mila Ximenez GTRES

GTRES

Silenci absolut dels seus companys i  cares de circumstàncies escoltant Ximénez: “Me da miedo morirme ahora, me cabrea”. La televisiva assegura que a les nits li costa dormir perquè té pànic, però fa el cor fort per guanyar la batalla a la malaltia: “A mí un tumor de mierda no me va a parar la vida (...) De esta salgo, el bicho no va a poder conmigo”.