Mila Ximénez va fer dimarts 67 anys però a Sálvame van mantenir la incògnita sobre l'edat. Una ram, una felicitació dels nets però ni piu de l'any del seu naixement. Una ximpleria en temps d'internet on tot se sap: els 67 anys de Mila, els 67 de Chelo García Cortés, els falsos 49 que confessa Makoke (En Blau va oferir l'exclusiva que en té 54, camí de 55). El programa tracta millor a Mila Ximénez que a la resta. Xou sentimental amb Kiko Hernández regalant-li un ram (pagat pel programa, la seva fama de garrepa és proverbial) i una gravació dels seus nets, Victoria i Alexander. El regal és un primeríssim pla del cap acotat de Mila que demostra que s'està quedant calba:

mila ximenez plora

mila calba T5

Telecinco (clica la foto per veure el vídeo)

Clapa al mig del crani mentre Mila plora desconsolada entre música de piano i somicant a la seva filla a l'estranger "Gracias Alba. Sabéis que sois mi vida, os quiero con toda mi alma, aunque no habléis español". Els nens li diuen "I love you" i l'àvia creua el plató per abraçar-se no a un company sinó al director. Així funciona el seu cap (calb): respallar qui mana i maltractar psicològicament els col·laboradors nous com Laura Fa, a la que menysprea i assetja per considerar-la independentista.

mila director t5

Telecinco

Qué bonito, clamava Jorge Javier, però del mobbing professional anticatalanista de la Ximénez ni piu. Els lectors d'En Blau ho tenen clar i han comentat què els sembla l'actitud prepotent i abusananos de Mila Ximénez: 

fb mila

A la vida sempre es recull el que se sembra. Per molts anys, Mila. Un brindis. O uns quants.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat