Les famoses es treuen anys des que el món és món. Quina edat tenien Sara Montiel, Lola Flores o Marujita Díaz? O se'ls feia la prova del Carbono 14 o era impossible de saber. Ara Sálvame juga amb l'edat dels seus col·laboradors i Chelo García Cortés en reconeix 67. La seva tertuliana amb la síndrome de Peter Pan més extrema és Makoke. La concursant de GH VIP que vesteix com si en tingués 23 està d'actualitat per haver-se divorciat de males maneres d'un altre col·laborador, Kiko Matamoros. Però aquesta setmana saltava la sorpresa de les seves conquestes sexuals: Brad Pitt i Julio Iglesias.

makoke telecinco

Telecinco

De l'actor de Hollywood es deia que tenia embolics sexuals amb famoses quan visitava Madrid de promoció, com Mar Saura. De Julio Iglesias moltes s'han atribuït una relació sexual amb ell però qui ha destapat l'afer de Makoke i el cantant és Sálvame. Antonio Montero explica que va passar quan Julio era de gira al Japó i Makoke era hostessa. El problema és que la còpula es va produir l'any 1983 i no surten els números de quina edat tenia Makoke quan es va allitar amb Iglesias. Si la fem cas a ella, Makoke confessa que té 49 anys. De ser cert, s'hauria allitat amb Julio tenint... 14 anys!

Lògicament ni Julio es va ficar al llit amb una menor molt menor, ni Makoke era hostessa amb 14 anys al país del Sol Naixent. La veritat és que Makoke no té 49 anys. Es va allitar amb Julio sent major d'edat: si l'any 1983 quan va passar tenia uns 19 anys, això vol dir que Makoke va néixer l'any 1964 i per tant ara no té 49 anys sinó 54. Aquell any Julio estava amb Vaitiaré, una novieta de Tahití que es va embolicar amb el cantant després d'Isabel Preysler però Julio i Vaitiare s'havien barallat i ell va caure en braços de la jove hostessa Makoke. A Sálvame no fan sumes i restes però són faves comptades.