Des de fa dies no es parla de cap altra cosa que de l'aventura de Leo Messi a França, després de fitxar pel Paris Saint-Germain i deixar el FC Barcelona després de 20 anys, que es diu aviat. Una nova etapa, a la ciutat de l'amor, que també afecta la seva dona Antonela i els seus tres fills, Thiago, Ciro i Mateo. Especialment al més gran dels tres, Thiago, que fa pocs dies va cridar l'atenció de tothom per la seva cara, molt seriosa i trista, només arribar a París i saludar els aficionats des del balcó del car hotel en el qual s'estan allotjant aquests dies, a l'espera de trobar la mansió dels seus somnis.

Un malestar per part de Thiago que també ha servit per fer bromes que s'han convertit en virals a les xarxes socials. Bromes com la que recentment ha compartit el presentador de TV3, Jair Domínguez, en el seu compte de Twitter. Un gran enrenou del que Leo Messi n'ha parlat en les últimes hores, per aclarir tots els dubtes sobre l'estat del seu fill i el motiu pel qual, de moment, els fotògrafs no l'han vist somriure a diferència dels seus altres dos germans i la seva mare, Antonela. Foto de la família per complet:

antonela messi fills paris

Perfil d'Instagram d'Antonela Roccuzzo

Tal com el jugador argentí ha compartit en el seu compte d'Instagram, durant el dijous 12 d'agost, després de superar les proves mèdiques, va realitzar el seu primer entrenament amb els seus nous companys d'equip, entre ells Sergio Ramos i Neymar, gran amic seu. Encara que, abans de calçar-se les botes de futbol i trepitjar de nou la gespa, Leo Messi es va sincerar parlant de la seva família i de com va ser la seva sortida del Barcelona, després de tants anys i no arribar a un acord amb els membres de la directiva.

Una entrevista que el de Rosario va concedir al periodista nascut a Barcelona, Guillem Balagué, per a la cadena britànica BBC el dia de la seva presentació oficial com a jugador de l'equip francès. "Va venir el meu pare a casa per comunicar-m'ho, perquè s'havia reunit al matí amb Joan Laporta i quan va tornar m'ho va dir i òbviament em va entrar el bajón. Vaig haver de preparar-me per dir-li a Antonela i als nens". Així va ser l'instant en què Messi es va assabentar, per boca del seu pare, Jorge, que la seva història al FC Barcelona havia arribat a la seva fi. "Antonela i jo vam plorar i ens vam amargar molt", confessa el crac en relació amb com es va prendre la seva guapa dona la seva marxa del club català. En quant als seus fills, el de Rosario ha dit el següent: "Moltes vegades pensem massa i els nens ho van assimilar d'una manera que no ens pensàvem". L'entrevista completa de Leo Messi parlant de la seva marxa del Barcelona i de la repercussió que ha tingut en la seva família, a continuació:

Una conversa, de poc més de cinc minuts, en la que malgrat dir que els seus tres fills ho van assimilar millor del que ell i Antonela es pensaven, Messi confessa que per a Thiago no està sent gens fàcil. Motiu pel qual de moment se'l veu trist a París. "Sé que ho està patint molt per dins, sense expressar-ho. És com jo. Però bé, tampoc és gens greu", apunta, més sincer que mai, intentant treure importància a l'assumpte i mirant amb positivitat la futur. Un canvi de Barcelona per París que Messi està segur que el seu fill gran acabarà superant. "S'adaptarà segurament, com s'adapta en tot. Serà una nova experiència per a ell i segur li servirà per créixer molt a nivell personal i per continuar formant-se". Foto de Thiago trist:

thiago ok

Thiago, fill de Messi, EFE

I és que ja ho diuen que els canvis, en principi, sempre són per bé. Encara que, de moment, la cara de Thiago reflecteixi el contrari. "Segurament estarem els cinc espectaculars i jo encantat d'estar en aquest club", sentencia el jugador de futbol argentí. El Barça ja forma part del passat. Messi ara està centrat en el PSG on ha firmat un contracte de tres anys amb el que guanyarà 40 milions d'euros nets a l'any. La seva dona Antonela també està centrada en la seva etapa actual, i procura deixar enrere tot el viscut a Barcelona. Tant que ha deixat de seguir a Instagram el compte del Barça. En quant a Thiago, ja es veurà.