Cada dimecres nit les xarxes socials pateixen un fenomen curiós. Sobtadament comencen a escampar-se noms de personatges famosos, de tota mena i condició. És l'efecte de les quinieles que es fan sobre els participants misteriosos de 'Mask Singer', el concurs que triomfa a Antena 3. Bé, potser que ja no siguin tan misteriosos per les filtracions, però el joc continua. Alguns d'aquests noms es converteixen en trending topic al final de la jornada, en descobrir-se que s'amagaven sota la disfressa. Va passar amb Georgina, Pepe Navarro, Norma Duval, Màximo Huerta o l'últim, Fernando Tejero. D'altres també però per d'altres motius, com Pilar Rubio: per exemple, per ser menyspreada en un programa "amic". Ella col·labora a 'El Hormiguero', però la van nomenar com "la mujer de ese del Madrid".

Fernando Tejero Mask Singer A3

Fernando Tejero era el monstre a 'Mask Singer' / A3

Norma Duval abans i després a 'Mask Singer' Antena 3

Norma Duval abans i després a 'Mask Singer' / Antena 3

Pilar Rubio globus elhormiguero

Pilar Rubio dins d'un globus a 'El Hormiguero' / Antena 3

Ja és lleig que diguin a les dones com "la parella de...", però el que va fer José Mota amb Vanesa Martín és de nota. No cuidar aquest detall parlant d'una companya i "estrella" de la casa sona a conya, com també l'empanada mental de l'humorista, que tampoc recordava el nom del jugador blanc: Sergio Ramos. Una anècdota que no ha passat desapercebuda per als internautes, replicant amb comentaris, vídeos de famosos i mems a la xarxa. Mota és, sense cap mena de dubtes, el membre del jurat més perdut de tots. Sembla viure permanentment en el 1995, i només coneix a Josema Yuste o Jesús Mariñas. Repapieja descaradament.

Caniche a 'Mask Singer' Antena 3

Caniche a 'Mask Singer' / Antena 3

José Mota comentari sobre Pilar Rubio a Vanesa Martín 'Mask Singer' Antena 3

José Mota comentari sobre Pilar Rubio a Vanesa Martín 'Mask Singer' / Antena 3

Pilar Rubio plorant a OT 2011 Telecinco

Pilar Rubio plorant a 'OT' 2011 / Telecinco

Sergio Ramos Pilar Rubio @sergioramos

Sergio Ramos amb Pilar Rubio / @sergioramos

Ja ens estem imaginant la trobada entre tots dos en el sopar de Nadal d'Atresmedia: Rubio dient-li a Mota "ah, eres el tío ese que dice chorradas". Per exemple.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat