'Mask Singer' continua intractable liderant el consum televisiu de les nits dels dimecres (menys a Catalunya, on manen Marc Ribas i TV3), tot i que les xifres siguin una mica més modestes que el dia de l'estrena. Hi ha una raó de pes: la filtració de que la majoria dels famosos que canten molt ben disfressats pertanyen a l'agència de representació de Susana Uribarri, espatllant el gran ganxo del concurs: endevinar els seus noms. Georgina Rodríguez, el primer dia, Pepe Navarro el segon, i ara, la vedette barcelonina Norma Duval tenen precisament això en comú: les porta la filla del mític comentarista d'Eurovisió a TVE i exparella de Darek. Les quinieles cada cop són més reduïdes i això passa factura, tot i que encara els hi sobra per ensorrar emblemes de la competència com 'La que se avecina': duel sense color, 23'6% A3 - 14'6% T5.

Georgina Rodríguez Lleó Mask Singer Antena 3

Georgina Rodríguez de lleona a 'Mask Singer' / Antena 3

Pepe Navarro Pop Mask Singer Antena 3

Pepe Navarro de pop a 'Mask Singer' / Antena 3

Arturo Valls i Norma Duval d'unicorn 'Mask Singer' Antena 3

Arturo Valls i Norma Duval d'unicorn a 'Mask Singer' / Antena 3

Ara bé, la retrobada televisiva amb Duval​ no va deixar ningú indiferent. Disfressada d'unicorn, va ser eliminada després de les diferents rondes. Els membres del jurat no s'imaginaven que es tractava de l'artista retirada, tot i algunes pistes molt clarificadores: que va treballar a París i que el seu malnom era Ripu: un pseudònim de Puri, el seu nom real. La sorpresa en treure's la màscara va ser gran, però insignificant respecte de la que va provocar l'aspecte d'aquella cara tan coneguda pel públic. Operadíssima és fer curt. S'ho ha fet tot, i alhora. La xarxa va quedar esgarrifada per l'aparició. Ningú sap qui era aquella senyora amb el mateix nom artístic que la Duval.

Norma Duval operadíssima a 'Mask Singer' Antena 3

Norma Duval operadíssima a 'Mask Singer' / Antena 3

NORMA ABANS:

norma duval i marit GTRES

Norma Duval i marit Matthias Kühn / GTRES

NORMA ARA:

Normal Duval operadíssima a Mask Singer Antena 3

Normal Duval es treu la màscara d'unicorn i està operadíssima a 'Mask Singer' / Antena 3

Norma Duval abans i després a 'Mask Singer' Antena 3

Norma Duval abans i després a 'Mask Singer' / Antena 3

Una altra novetat destacable, potser per afegir una mica d'interès en els pròxims capítols: ara hi ha màscares convidades. La primera, Mónica Carrillo vestida de marieta. Autobombo d'Antena 3, és clar. Va cantar Adele i no ho va fer malament, s'ha de dir. La qüestió és aprofitar al màxim la bona ratxa de l'aposta estrella d'Atresmedia.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat