El hormiguero d'Antena 3 va desaprofitar una ocasió històrica per passar-li la mà per la cara a Telecinco amb les seves armes. Tenia de convidada la cantant Vanesa Martín, coach de La voz kids a la cadena, i no van fer-li entrar la seva parella Mónica Carrillo, presentadora d'Antena 3 Noticias del cap de setmana. 

vanessa martin monica carrillo GTRES

Vanesa Martín i Mónica Carrillo a Chueca, GTRES

La relació íntima entre les dues famoses d'Antena 3 no és cap secret i dues revistes les han posat en portada com a nòvies. Res amagat, però Antena 3 és massa conservadora per fer apologia de l'amor lèsbic. Si fos Telecinco espremerien la relació.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mónica Carrillo (@monica_carrillo__) on

Pablo Motos no va fer com amb Pablo Alborán, que va parlar de la seva homosexualitat al programa de les formigues. La diferència és que la cantant Vanesa Martín no ha fet mai un vídeo on digui que és lesbiana com va fer Alborán. Però Mónica Carrillo, que va conéixer la seva parella al plató d'Antena 3 on una presentava i l'altra cantava, li ha enviat un tuit ple d'amor, etiquetant-la i avisant els fans que per la nit Martín anava a Antrena 3. Els followers ho tenen molt clar: "love is in the air".

monica carrillo vanessa martin Instagram

vanessa martin i monica carrillo antena 3

Vanesa Martin i Mónica Carrillo al plató de Matías Prats, Antena 3

L'aire és ple d'amor. Com en aquell plató d'informatius on es van conèixer Carrillo i Martín. No són Sandra Barneda i Nagore Robles. Ni falta que els fa.