Els moviments als diferents programes de ràdio i televisió de Catalunya se succeïxen. No queda res per a encetar el curs, i ens falten mans per explicar les altes i baixes. La ràdio ens ha deixat un reguitzell de notícies, com ara la incorporació de Pablo Iglesias a 'El Món a RAC1' de Jordi Basté o el de Santi Vila a 'El matí de Catalunya Ràdio' de Laura Rosel. El ball fins i tot ens ha ofert la col·laboració de Jorge Javier Vázquez a la nova proposta d'Òscar Fernández i Elisenda Carod en la pública. Les ones radiofòniques van fortes.

I a la tele? Doncs no es queda enrere. I no, no parlem de l'estrena de la nova 8tv, que neix amb la intenció de convertir-se en alternativa real. La proposta de Nicola Pedrazzoli és un no parar d'incorporacions i projectes engrescadors: Miquel Serra, Frank Blanco, Ares Teixidó, Toni Albà... veurem si aconsegueix el seu objectiu final, el de diluir el liderat de TV3. La graella de Vicent Sanchis, per la seva banda, també fa retocs en les seves propostes principals, com ara el 'Tot es mou' d'Helena Garcia Melero, que passa a conduir la totalitat de l'espai després de la marxa de Lluis Marquina. L'estrena és dilluns a les 17:40h i trobarem a faltar alguns personatges, saludarem d'altres molt estimats amb passat a TV3 i seguirem gaudint amb col·laboradors clàssics i necessaris: concretament, amb Pilar Rahola.

Pilar Rahola Tot es Mou TV3

Pilar Rahola segueix a 'Tot es Mou' / TV3

tuit Nueva Temporada Tot es Mou Helena Garcia Melero

Rahola, Josep Cuní, Antoni Bassas i Jaume Barberà composen la nòmina de periodistes que participaran a 'La Tribuna', l'espai de debat d'actualitat amb el que tancaran les emissions. 4 noms de primera, un cada dia de la setmana, al que hem d'afegir el de Laura Rosel. La de Catalunya Ràdio​, ex de l'etapa més recordada del 'Preguntes Freqüents', es multiplicarà per dir la seva a la taula de Melero. Una secció en la que fa temps que no vèiem, però, a un pes pesant de la premsa a Catalunya... i a Espanya. Màrius Carol, exdirector de 'La Vanguardia', conegut per les seves tesis contràries a l'independentisme, així com la seva defensa de la monarquia. Carol va passar a ser tertulià fix, i aixi continuarà cada dimarts al magazín de tardes, que ha informat de les seves novetats a través d'un comunicat al web de TV3.

El món és ben curiós: Carol ja no participa en la mateixa secció que una víctima del seu diari. Recordem que fa que a Pilar Rahola la van fer fora de 'La Vanguardia' fa mesos. Cert que la Pilar sempre ha exculpat en Màrius del seu acomiadament/censura ideològica, però vaja, que com a paradoxa no està malament.

Josep Cuní Tot es Mou TV3

Antoni Bassas Tot es Mou TV3

Jaume Barberà Tot es Mou TV3

Josep Cuní, Antoni Bassas i Jaume Barberà també continuen al 'Tot es mou' / TV3

laura rosel TV3

Laura Rosel torna a TV3 a 'La Tribuna' del 'Tot es mou'

Màrius Carol Tot es Mou TV3

Màrius Carol, tertulipà a 'Tot es Mou' / TV3

Melero Tot es Mou TV3

Helena Garcia Melero remena les fitxes del 'Tot es Mou' / TV3

La "festa" és a punt de començar, i tots ens conviden a participar de la seva. Ens ho passarem bé.