Durant l'època estiuenca, la gran majoria de famosos i celebrities del país aprofiten per relaxar-se i deixar constància a les seves xarxes socials de com de bé s'ho estan passant aquests dies gaudint de la platja, el sol i els bons tiberis en diferents punts de la geografia catalana o en llocs més allunyats.

Presentadors, actrius i esportistes publiquen mil i una fotografies de racons paradisíacs, la gran majoria d'ells a Menorca, on sovint s'hi veuen mars en calma, escenes curioses i tiberis que fan salivar, com el que envoltava Santi Millán i el seu vaixell a Menorca, les ballarines amb el seu corresponent tutú que ha vist Francesc Garriga en una cala de Sorrento, a Itàlia, o les gambes que li van posar al davant al fill de Llucià Ferrer en un restaurant de Llafranc i que van provocar el millor vídeo de l'estiu.

santi millan desnudo yate

Santi Millán, dies de relax a bord d'un vaixell a Menorca, como Dios lo trajo al mundo / Instagram

francesc garriga cala italiana ballarines

Ballarines en tutú a les vacances de Francesc Garriga a Sorrento, Itàlia / Instagram

llucia gambes

Les gambes que li va posar Llucià Ferrer davant del seu fill / Instagram

De tant en tant, però, molts VIPS, tot i gaudir en el present d'uns merescuts dies de relax amb calma total, prefereixen tirar de nostàlgia i mirar cap enrere, cap a estius del passat, i recordar com eren aquells mesos de juliol i agost, aquells dos mesos sencers de vacances on la màxima preocupació que tenien era si triar un Frigodedo o un Frigopie. 

Fa uns dies, una imatge va fer furor entre els lectors. Una foto brutal que va publicar Catalunya Ràdio sobre el passat d'una presentadora de l'emissora que fa doblet a TV3, l'Elisenda Carod, quan era una nena petita i passava hores remullant-se en una piscina, amb la mateixa cara d'entremaliada que té ara, però sense les seves emblemàtiques ulleres i la seva característica cabellera pèl-roja.

carod niña

Elisenda Carod, felicitat absoluta, de nena / @CatalunyaRadio

Ara, una altra presentadora, també actriu i model, no catalana, però sí estimadíssima a casa nostra després de molts i molts anys establerta a Catalunya, acaba de publicar una altra foto de petita que també costa de reconèixer. La meravellosa Martina Klein, molts anys abans de venir a viure i treballar a Barcelona, on anys després formaria la seva família al costat del tennista Àlex Corretja.

corretja i klein

Àlex Corretja i Martina Klein / Instagram

martina klein2

martina klein

Martina Klein / @martinakleinpro

Als seus 44 anys, Klein, que el passat mes d'abril es va incorporar com a col·laboradora al programa de TVE Aquí la Tierra, i que recentment també ha participat en la sèrie de Movistar+ Supernormal, continua tenint, només faltaria, el mateix color blau espectacular als seus ulls, i sovint, la imatge d'ella que sempre es veu és la d'una dona alegre, somrient i plena de bonhomia.

Però la foto que acaba de penjar ens mostra una Martina Klein que aquell dia estaria, cosa estranya, de mala gaita. Una Martina Klein molt més rossa que ara, amb només quatre anys, el 1980, i quan encara vivia al seu país de naixement, l'Argentina. Una imatge a Punta del Este sensacional que li acaba de fer arribar una amiga, un "viaje en el tiempo. ¡Qué nostalgia!"que ha provocat la immediata reacció d'algunes col·legues de professió com Ariadne Artiles ("Muero de amor") o Judit Mascó ("Pero qué preciosaaaa"), rendides a una imatge que riu-te'n tu de la Rínxols d'Or i els tres óssos:

martina klein tuits

Una imatge amb el look retro d'aquella època que en només una hora que fa que l'ha publicat, ja ha rebut un allau de likes. No ens estranya gens ni mica. Meravellosa el 1980, el 2021 i ho serà tota la vida.