"Cierra los ojos, el viento en la cara. Estás en un yate, agua salada. Sé que si miras para atrás aún te persigue el pasado, pero vas a toda hostia y el champán está helado". El xampany potser estarà gelat, però el que crema és la xarxa amb el nou hit de C Tangana, Yate. No tant pel tema en sí, que també, sinó especialment per la polèmica repercussió que ha tingut una imatge del músic madrileny a bord d'un iot envoltat de deu noies en biquini, entre elles, les actrius Ester Expósito i Hiba Abouk, o la influencer Jessica Goicoechea.

Una imatge que alguns han titllat d'hipersexualitzada o directament, de masclista, cosa que a C Tangana li ha llepat un peu, penjant en un stories un muntatge que han fet amb les cares d'ell damunt les de les noies i la de la cantant Zahara transformada en la Verge Maria o responent "Yate digo". Aquest és el videoclip:

I aquesta la resposta després de la imatge en qüestió:

c tangana yate

c tangana yate2

Ara, on ha sonat la cançó del músic madrileny és a bord d'un vaixell on el presentador català Santi Millán i la seva dona, Rosa Olucha, estan passant uns dies de vacances a Menorca, acompanyats de família i amics.

santi millan

Santi Millán, relax total / @santimillan

rosa olucha

Rosa Olucha, sol, vacances i alegria / @rosaolucha

Si més no, és el que sona en un vídeo que ha penjat la parella del conductor de Got talent. En el vídeo, però, no hi ha cap noia en biquini envoltant Millán. Està ell tot sol a la proa de l'embarcació. I ell tampoc no porta ni biquini, ni banyador, ni cap peça incòmoda de roba. A pèl. Tot sol sense res, al natural, amb la suau brisa que li refresca la seva característica cabellera, que ell es va pentinant amb els ulls tancats, gaudint dels raigs de sol i la calma total que transmet la imatge.

Una imatge que Olucha ha gravat aprofitant el relax absolut del seu marit, aliè a les càmeres, aliè a tothom, aliè a tot. Només el seu cos nu, el sol, el mar i el vent. Enveja màxima:

santi millan desnudo yate

No és estrany veure'l com Déu el va dur al món i allunyat de multituds i de platges plenes de gom a gom. No fa gaire, va al·lucinar quan va veure unes imatges d'una platja a Torrevieja que els banyistes van invadir a la que es va obrir per les autoritats.

---

L'actor català compara el que s'ha vist en aquesta platja valenciana amb una imatge d'una altra platja situada més al nord d'Europa: "¡No es Normandía, es Torrevieja!", i ho acompanya amb una sèrie de hashtags molt explícits: "#vacaciones", "#alasalto. "#pillarsitioenlaplayaescosadehombres".

Per a Millán, totes les persones que corren amb cadires de platja i para-sols a la recerca d'un lloc semblen els soldats aliats arribant a la platja d'Omaha el 6 de juny de 1944 en el desembarcament al nord de França més famós de la Segona Guerra Mundial. I no li falta raó... 

L'Un, dos, tres va fer molt de mal regalant aquells apartaments a Torrevieja... Però Millán prefereix mil vegades estar tranquil·let en una barqueta a Menorca. Yate digo.