L'actriu i presentadora de Barcelona, Marta Torné, ha estat l'última convidada del programa de la cadena catalana TV3, Alguna pregunta més?. Un espai d'humor on, entre d'altres coses, es repassen els grans moments que els programes de televisió han deixat al llarg de la setmana. Encara que, per repàs, el que Torné ha fet a Ricard Ustrell, un dels presentadors que TV3 té com a fixos. El motiu no ha estat cap altre que un lleig que Ustrell va tenir fa temps amb un amic de la Marta, en ple directe i davant de les càmeres. Què ha passat?

Marta Torné, TV3

Marta Torné, TV3

Al seu pas pel programa Alguna pregunta més?, Torné ha hagut de comentar diversos episodis televisius que han passat en els últims mesos. Un d'ells ha estat relacionat amb un moment on Ricard Ustrell, presentador i director del programa de TV3 Planta Baixa, recrimina un company seu, Xavi Canalías, el fet que només es faci ressò de titulars de La Vanguardia en castellà, quan l'esmentat diari també disposa d'una versió en català. "Escolta'm Ricard Ustrell, si tens el valor de dir això a en Xavi Canalías, et desafio per a que vinguis a fer 'La televisió és cultura' a l'APM?", diu en to de broma Marta Torné. "A veure si tens ous", afegeix la catalana, fent gala del seu sentit de l'humor, i desafiant al presentador de la televisió catalana.

Ricard Ustrell i Xavi Canalías en 'Planta Baixa', TV3

Ricard Ustrell i Xavi Canalías a 'Planta Baixa', TV3

Marta Torné, TV3

Marta Torné, TV3

Encara que d'en Ricard Ustrell no és de l'única persona que Marta Torné ha parlat al seu pas per TV3. La que fos presentadora de Cámbiame també ha dedicat unes paraules a Carmen Lomana, coneguda empresària madrilenya per estar en contra de la gestió que el Govern de Sánchez està fent de la pandèmia del coronavirus. Tant és així que Lomana, a través de les seves xarxes, va animar als madrilenys a fer cas omís de les normes imposades i a sortir al carrer. A més va dir: "A Madrid tampoc hi ha tants contagis". Unes declaracions a les que Torné, qui ha assegurat que Carmen Lomana li cau molt bé, ha reaccionat dient el següent: "Crec que si agafés el coronavirus, li passaria una mica com a Donald Trump i es reforçaria la seva teoria de pensar que no passa res". Té raó l'actriu i presentadora? Carmen Lomana farà 73 anys.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat