Ha de ser francament pesat per moltes dones que no tenen fills haver de respondre sovint, precisament a la pregunta de per què no tenen fills. A Marta Torné li han preguntat per activa i per passiva. Treballa de cara al públic, com a actriu o presentadora, i als seus 42 anys, n'està farta que sovint li posin un micròfon al davant per haver de justificar la seva decisió de no voler ser mare. I ha tornat a passar. La catalana, com sempre, ha respost pacientment, tot i que aquesta vegada ha estat més clara que mai.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Torné (@marta_torne) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Torné (@marta_torne) on

És curiosa l'obsessió que hi sembla haver al voltant de segons quines dones que no tenen fills. I amb Torné passa això mateix. Només cal que facin una prova: posin 'Marta Torné' a Google. La segona recerca majoritària que els hi apareixerà és precisament 'Marta Torné hijos'. Casada amb el director teatral Roger Gual des de fa cinc anys, en el terreny professional Torné està triomfant cada setmana a TV3 al capdavant del Persona infiltrada, que aquesta nova temporada ha decidit comptar amb ella en substitució d'Anna Simón. Abans d'això, s'ha anat forjant un camí professional sòlid, després de ser descoberta per Jordi González al Vitamina N de City TV, i passant després a fer d'actriu en nombroses sèries com Velvet colección, Seis Hermanas, El Internado o Gran Reserva.

ruscalleda i torne

Marta Torné a 'Persona infiltrada' (TV3)

L'actriu ha passat uns dies a les Canàries. Allà s'ha deixat veure per la passarel·la 'Moda cálida' que s'ha celebrat a Gran Canària. I en un dels habituals photocalls, Torné ha hagut de respondre per enèsima vegada a la pregunta recorrent de la maternitat. I la seva resposta ha estat prou clara com perquè cap altre periodista torni a tenir ganes de preguntar-li el mateix.

torne fills no

Què si s'ha plantejat tenir un fill?: "No, siempre me lo preguntáis. Supongo que dentro de unos años ya no me lo preguntareis porque ya será muy tarde, pero yo no tengo ganas, me parece muy complicado, y muy sacrificado... Quiero decir: la raza no peligra porque yo pueda tener un hijo o no. Ya hay bastante población. Yo la vida que tengo es muy divertida, tengo libertad..., bueno, ahora con todo esto es diferente...". I conclou deixant clar que tenir fills, a qui ho vulgui, li sembla "muy bonito, pero no es mi destino". Esperem que hagi quedat prou clar perquè no s'hagi de pronunciar més sobre aquesta qüestió.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat