Marta Torné ha acabat les seves vacances a la Catalunya post-confinament i des de fa alguns dies gaudeix d'una altra destinació on desconnectar i passar-s'ho d'allò més bé. L'actriu i presentadora és un altre cop a Formentera, juntament amb la seva parella Roger Gual i el seu inseparable amic caní, en Rufus Junior. L'agenda, frenètica: postes de sol, vaixells, mojitos i banys a la Mediterrània. Tot això, evidentment, sense oblidar-se de mantenir la seva activitat habitual a les xarxes socials, on ens va explicant i fent dentetes amb el seu estiueig.

Marta Torné mojito 2020 Formentera @marta torne

Marta Torné vaixell 2020 Formentera @marta torne

Marta Torné bikini 2020 Formentera @marta torne

Marta Torné estiu 2020 a Formentera @marta_torne

I és clar, amb tanta activitat és comprensible que la parella (de 3) acabi esgotada i dormi plàcidament per renovar energies. Podem assegurar que la son és reparadora, perquè la Marta es lleva amb un aspecte fantàstic i molta alegria. I com que no és de les que s'ho guarden només per a ella, ens ha fet partícips de com llueix a primera hora del matí. La foto (amb topless-evita-censures) fa goig, i acumula milers de 'likes' en poques hores. Els topless de Torné s'estan convertint en un gènere per sí mateix, i en una atracció per a la tafaneria dels internautes. A Formentera, a les Maldives o allà on pari la barcelonina.

ESTIU 2020 FORMENTERA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buenos días!! 🌾🌿🍃 #sinfiltros #nomakeup #naturalcomolavidamisma😉

A post shared by Marta Torné (@marta_torne) on

ESTIU 2019 FORMENTERA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer 2019 🍭

A post shared by Marta Torné (@marta_torne) on

TARDOR 2018 MALDIVES

Si la cara és el mirall de l'ànima, la Marta és feliç com unes castanyoles. No ens despista amb d'altres parts de la seva anatomia. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat