Les revistes masculines per a adults creen falses sensacions entre els lectors. La més habitual és pensar que la dona que es fotografia amb poca (o gens) de roba a les seves portades són deesses femenines creades per al gaudi dels seus lectors. Que "ni sienten, ni padecen" mentre llueixen la seva anatomia en biquini, al costat de titulars cridaners i molt explícits com "Tetas: Manual de uso y disfrute". Doncs no, no és així. Al darrera hi ha dones reals, amb problemes reals, amb penes, llàgrimes i neguits. I una d'elles és Marta Torné, flamant nova presentadora de TV3 en la segona temporada de Persona Infiltradaque ens ha revelat un episodi sorprenent i colpidor de 2006, quan va il·lustrar un número de la revista Maxim. 

Marta Torné portada @marta torne

Marta Torné portada 2006 @marta_torne

Una Torné amb 27 anys va fer aquella portada en una situació emocional lamentable. No podia deixar de plorar, i els fotògrafs ho van tenir magre per aconseguir finalitzar la seva feina i immortalitzar l'actriu i presentadora en actitud sexi: "No podíamos hacer casi ningún disparo porque no paraba de llorar". La barcelonina patia de desamor: l'acabava de deixar el seu xicot, i estava feta caldo. "Tenía roto el corazón". Ho ha revelat a Instagram, recordant aquella sessió fotogràfica tan complicada... i de resultats absolutament meravellosos. La xarxa al·lucina amb la història i les proves de la portada. "Estás de impresión", li ha dit Elena Furiase, filla de Lolita Flores.

torne 1torne 2torne 5torne 4torne 3

Marta Torné retrat @marta torne

@marta_torne

La catalana és una gran professional, que fa bo allò de que "la processó va per dins". Si arriba a estar feliç com castanyoles, la fitxa Hugh Hefner. Ella s'ho val. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat