La jove Maria Guardiola està d'enhorabona. I és que recentment acaba de complir 21 anys. Una data molt especial que, malgrat l'actual pandèmia del coronavirus i la seva nova variant, la jove ha celebrat amb magnificència. No ho ha fet al Regne Unit, on viu amb seu pare i la seva família, ni tampoc a Barcelona, ciutat que la va veure néixer i on s'escapa molt sovint. Maria Guardiola ha posat terra pel mig i s'ha dirigit fins al nord de l'Àfrica, concretament fins a Tunísia, per començar de la forma més exòtica possible un nou any en la seva vida.

Així ho ha mostrat ella mateixa a les seves xarxes socials, el seu compte d'Instagram, on és molt activa i comparteix molts moments de la seva vida. Una xarxa social en la que la jove acumula més de 200.000 seguidors, i pujant. Unes publicacions que mai passen desapercebudes per a gaires, acumulant centenars de comentaris i milers de 'm'agrada'. En motiu del seu aniversari no podia ser menys. Les dues fotos de la jove que han posat les xarxes socials potes enlaire, a continuació.

Maria Guardiola selfie 2 @maria.guardiola

Maria Guardiola / INSTAGRAM

El número 21 i un cor vermell amb un punt a la part inferior. Aquest és el comentari que la filla de Pep Guardiola escriu amb la seva última publicació a Instagram per celebrar que ha complert un any més. Una festa d'aniversari en la qual Maria s'ho ha passat a les mil meravelles i no ha faltat cap detall. I és que no tots els dies es compleixen anys. Només passa una vegada cada 365 dies i cal celebrar-ho. Concretament la festa ha tingut lloc a la ciutat de Gammarth, banyada pel Mar Mediterrani i dins del municipi de La Marsa. Una exclusiva zona dins de Tunísia que es coneix pels seus caríssims hotels, botigues i restaurants.

Un luxe del qual Maria Guaridola fa gala amb la roba que porta posada. I és que la filla de Pep presumeix d'un exclusiu vestit del dissenyador de moda nord-americà Alexander Wang. Un vestit valorat en gairebé 400 euros que destaca per la seva textura tipus xandall i per estar a cavall de l'elegant i l'informal. Un vestit de tires gruixudes, amb generós escot circular, i amb l'esquena al descobert. Una elecció que la filla de Pep remata amb el cabell solt i una petita bossa de mà metal·litzada. Dues fotos:

maria guardiola aniversari 1

Maria Guardiola / INSTAGRAM

maria guardiola aniversari 2

Maria Guardiola / INSTAGRAM

Un atrevit conjunt del que ha presumit en el seu compte d'Instagram, en motiu del seu 21 aniversari. Les fotos se les ha fet al seu pas per l'hotel en el qual s'allotja, on hi ha unes grans escales decorades amb motius nadalencs. Els comentaris dels seus amics i seguidors no s'han fet esperar. Entre altres coses li han dit: "Reina", "Moltes felicitats", "Ets espectacular", "Perfecta", "Wow", "Sense paraules" o "Ets la més guapa".

Un pas per Tunísia que es produeix després d'estar uns dies a Barcelona. Al seu pas per la capital catalana, Maria Guardiola va aprofitar per anar a la seva perruqueria de confiança, en ple centre de la ciutat, i posar la seva llarga cabellera a punt tant per donar la benvinguda als seus 21 anys com per acomiadar el 2021. Com diu la cançó: abans morta que senzilla.