Maria Guardiola s'ha guanyat a pols, clic a clic, ser la millor Instagramer de Catalunya. El seu secret és tenir molta classe sense ínfules. Unes fotos maques, gens impostades i mostrant amb senzillesa uns looks imbatibles, gràcies al que ha après a casa. La família materna fa anys que es dedica al negoci de la moda, la marca Serra Claret de la seva mare, Cristina Serra, dona de Pep Guardiola. Seguirà la nissaga materna i tira més per la moda que pel futbol. A mig camí entre Barcelona i el Regne Unit, on viu el seu pare i on freqüenta els llocs de moda. Fa temps que manté una relació sentimental amb el futbolista Dele Alli. Els 300 mil seguidors de la Maria no tenen fotos de la parella però si sospites que segueix enamorada. Maria Guardiola acaba de penjar el seu tatuatge d'un petit cor al pit:

maria guardiola Instagram

Maria Guardiola, Instastories

L'única pista és un diminut missatge de la Maria "<3", que és un símbol d'un cor o que també vol dir més petita que tres. Una endevinalla. Què és més petit que tres? Dos, és a dir la parella enamorada, o la més petita dels tres, la germana petita de la família de tres fills: Valentina Guardiola que té 14 anys. O la diferència d'edat amb Dele Alli: Maria Guardiola té 22 anys i el futbloista de la Premier en té 25. Ella és tres anys més petita que ell. Té molt sentit que el cor vagi cap a un dels seus éssers estimats. Per posts com aquest la filla de l'entrenador del City és la millor a la xarxa de les vanitats.

maria guardi avuio ig

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dele (@dele)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dele (@dele)

Tots dos tatuats, ell li pot donar classes de com fer-se tatoos. Tots dos en avió privat, pagat pels clubs de la Premiere que són rics. I un detall, se segueixen mútuament a les xarxes. Dele Alli segueix l'Insta de Maria i ella segueix l'Insta de Dele Alli. Tot indica que les fotos estimant-se a locals de moda de Londres de fa mesos han florit a la primavera i el cor tatuat és un símbol. Felicitats parella:

Maria Guardiola y Dele Alli Instagram

Dele Alli i Maria Guardiola en parella twitter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dele (@dele)

275954262 278240694492433 5012431468752701094 n 

Maria Guardiola, Instagram

Pep Guardiola té tres fills amb la seva dona de tota la vida, Cristina Serra. Són la Maria, de 22 anys, en Màrius de 19 i la Valentina, de 14. Maria, la primogènita de l'entrenador del Manchester City, té un concorregut Instagram que s'ha multiplicat per deu en un any, de 30 mil a 300 mil followers, disparada sense vendre res, meravella. Allà llueix la genètica fabulosa dels seus pares. Un tabloide va publicar fotos de Maria Guardiola fent-se un petó a la boca amb el jugador de l'Everton, Dele Alli.