Les jugadores del Barça femení fa dies que s'han llançat de cap a les vacances d'estiu. Merescudíssimes, guanyadíssimes i aprofitadíssimes, no cal dir-ho. Alexia Putellas a Colòmbia combinant lleure i projectes solidaris, Aitana Bonmatí fent país però visitant també la Mediterrània, Patri Guijarro i Clàudia Pina a Formentera... Doncs bé, completem l'àlbum amb la parella més estimada i estimable, la que formen Mapi León i Ingrid Engen. Aragonesa i noruega, inseparables, han arribat al descans estiuenc amb les vitrines de trofeus ben plenes, però experiències diametralment oposades. La Maria, lesionada des de fa mesos i treballant incansablement per recuperar-se; la Ingrid, ocupant la seva plaça sobre el camp i defensant com una autèntica mestra la parcel·la de la seva companya. Quin viatge.

Que totes dues estan vivint l'etapa de més plenitud de les seves vides ni cotitza. No podem deixar de recordar les publicacions de la de Saragossa fa uns dies, repassant la temporada i agraint el suport, l'afecte i l'escalf rebut. Un escrit tan llarg que necessitava dues pàgines per concentrar tot el que sentia sense perdre l'essència. Les paraules a la noruega, emocionants: "Y a ti, Ingrid, por cuidarme, aguantarme, estar cada día y darme fuerzas a pesar de que la temporada ha sido muy intensa para todos y tú ya tenías suficiente con quitarme el puesto, espero haberte ayudado “con mis trucos". Gracias my heart". Engen li corresponia pel seu aniversari amb una resposta igualment tendra.

Mapi a Engen Instagram
Mapi a Engen / Instagram

La parella, com dèiem, va abandonar Barcelona per començar una ruta de viatge que les ha portat fins a Portugal. A la capital, Lisboa, han pogut satisfer un dels seus grans plaers: el cafè, les pastes i, en general, les cafeteries més ben parides. En una terrassa han compartit una especialitat, el croissant de pistatxo, que ha fet salivar més d'un fanàtic. "Aquí la secuencia de la felicidad", titula l'esportista. De les imatges compartides aquests dies, tothom pregunta el mateix: si els anells que llueixen volen dir alguna cosa més, si hi ha campanes de boda. No hi ha resposta, però si calgués, elles serien les primeres a compartir-ho. De la manera més senzilla, natural i genuïna. En tot cas, imaginar aquest casament fa vibrar el fandom. No ens enganyem pas.

Dels records que es duen de l'escapada, cal subratllar la fotografia impressionant de les protagonistes en un dels paisatges més idíl·lics, a Cascais. La desembocadura del riu Tajo, o Tejo en portuguès, a l'oceà Atlàntic, és una d'aquelles coses que s'han de veure, tant sí com no. L'estampa amb la ciutadella, les edificacions, la natura i el petit far que la il·lumina el racó cada nit és suprema. La Mapi va aprofitar per fer un petit descans i agafar una mica de color en biquini, deixant els seus espectaculars tatuatges a la vista de Instagram. Engen, per la seva banda, ens regala el seu somriure contagiós, optimista i serè. Fan enveja. Fan goig.

ingrid engen 1719001405 3395552356310558733 23068766
Mapi León pren el sol a Cascais / Instagram

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!