Alexia Putellas està de dolç. Ha tornat amb més força que mai, després d'uns mesos de duríssima feina, d'incerteses i patiment. La greu lesió que va patir amb la selecció espanyola quan faltaven tres dies per començar l'Eurocopa d'Anglaterra va truncar la seva carrera futbolística, però ha renascut. I de la millor manera: amb tots els títols possibles a les vitrines, amb gols decisius i amb la renovació més que merescuda amb FC Barcelona. La joia de la de Mollet del Vallès és la de tot el barcelonisme, i també del planeta futbol. La reina reclama la seva corona, amb permís d'Aitana Bonmatí.

Durant els pitjors mesos del seu descens als inferns, Putellas va voler fer realitat el seu somni: ajudar a aquells que ho necessiten. Concretament a totes les nenes que aspiren, algun dia, a convertir-se en cracs de la pilota. El camí no és fàcil: la discriminació, els prejudicis, el masclisme estructural i altres factors converteixen la cursa en una gimcana amb obstacles insalvables. Per això l'Alexia vol fer una empenta a través de la fundació 'More than eleven', una entitat que tractarà de fer la seva travessa molt més senzilla. La iniciativa, presentada a Barcelona durant el tram final de la temporada més triomfant, acabava de fer el salt a Sud-amèrica. 

Colòmbia ha estat la destinació escollida per començar a fer passes internacionals en la seva tasca solidària. I fins allà que s'ha desplaçat, en companyia de dues persones molt especials: la seva germana, l'Alba, i també Olga Ríos. La representant i la futbolista fa temps que mantenen una relació, i malgrat que semblés que s'havia refredat durant el Mundial d'Austràlia i Nova Zelanda, ha tornat amb força. Tot el que hagi pogut passar ha quedat superat; ara és temps de celebrar, de compartir i de somriure. Durant la presentació de l'ONG vam veure l'Olga i l'Alexia novament juntes de manera pública; després, a la final de la Champions de Bilbao, Ríos va saltar al terreny de joc per compartir la glòria amb la número '11'. I ara les hem vist a Cartagena d'Índies i Itagüi, on han pogut gaudir de moments de qualitat, de lleure i feina.

Alxia colombia Instagram
Alexia a Colòmbia / Instagram
Alexia Olga Bilbao X
Alexia i Olga a Bilbao / X

Passejades, rialles, sintonia i bon rotllo al màxim: això reflecteixen les instantànies de la jugadora blaugrana. Tanmateix, hi ha una imatge que arrasa: una en la que apareix Putellas en biquini sobre una gandula prenent el sol. Corregirem un detall: a la imatge no només hi ha una Putellas, en són dues. L'altra és la seva germana, l'Alba. Contràriament al que han publicat alguns mitjans, no és Olga Ríos, qui feia de fotògrafa de l'estampa familiar. En tot cas, els més tafaners estan de sort. I la raó és senzilla: tot el que sigui dolce vita per a la campiona és benvingut. I de justícia. Que la ratxa no s'aturi. Visca l'amor.

Alexia bikini hermana Instagram
Alexia i la seva germana en biquini a Colòmbia / Instagram
Alexia Olga Colombia Insta
Alexia i Olga a Colòmbia / Instagram
ALexia Olga Colombia Instagram
Alexia i Olga a Colòmbia / Instagram

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!