Són una de les parelles més encantadores que hi ha al vestidor blaugrana. No només són companyes de vestidor, amigues i juguen en la mateixa posició (l'aragonesa, central de tota la vida; la noruega, tot i que va fitxar com a mig centre, ha jugat aquest any també de central, per la lesió de la primera, fent un paper destacadíssim durant la temporada), sinó que l'amor que es tenen l'una a l'altra és dels que enamora i emociona als culers i a tots els que les coneixen. Mapi León i Ingrid Engen semblen fetes l'una per l'altra. La rossa i la morena, l'espanyola i lanoruega, dues jugadores descomunals, dues dones increïbles, talentoses, bona gent, guapíssimes i que commouen regalant-se petons i elogis privats i en públic, per felicitat de la culerada que les segueix a xarxes i es fonen amb cada nova publicació que fan. De mostres n'hi ha un munt, a quina més bonica:

 

 

 

 

 

 

La defensa aragonesa ha viscut un 2023-2024 complicat a nivell personal, tot i els èxits globals de l'equip. El Barça Femení ha fet una temporada perfecta, guanyant la Champions, la Lliga, la Copa i la Supercopa. El millor futbol del planeta es fa a Barcelona, i als culers se'ns cau la bava veient-les jugar. Per desgràcia, aquesta temporada no hem vist tant com voldríem a la Mapi, que es va lesionar el passat mes de desembre en un entrenament previ al partit contra l'Eibar. Trencament de menisc extern del genoll dret, una llarga recuperació, de baixa gairebé fins a final de temporada i una imatge que s'ha fet habitual en el que portem d'any, veure-la amb unes crosses. Un via crucis del qual ja ha sortit, gràcies al seu optimisme i força mental i gràcies a les seves companyes de vestidor i la gent que l'estima, com l'Ingrid, que no s'ha separat d'ella en tot aquest temps:

 

 

 

 

Però la lesió de l'Ingrid ja forma part del passat. Ara toca mirar endavant amb optimisme i un somriure d'orella a orella. I és que a la Mapi només li cal mirar al seu costat per saber que tot anirà bé. Amb algú com la noruega a la seva vida, tot és més fàcil. La dorsal número '4' del Barça segur que tindrà una temporada vinent meravellosa. De moment, aquest dijous 13 de juny ja té un motiu més per ser feliç. Perquè aquest 13 de juny bufa espelmes, celebra el seu aniversari. 29 primaveres té des d'avui la jugadora de Saragossa. Una data assenyalada que tenia ben present la seva parella, una Engen que ens ha emocionat amb les paraules i les fotos precioses que li ha regalat: "Happy birthday my favorite. You make me the happiest!!" (Felicitats a la meva preferida. Tu em fas ser la més feliç!!), afegint-hi una emoticona d'un ram de flors. Els culers, fosos:

 

 

Ens sumem a les felicitacions.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!