Joan Ollé hi torna amb TV3. El dramaturg barceloní té la televisió pública entre cella i cella: del Tot es mou ha escrit que és un programa sectari, del FAQS ha dit que és nordcoreà i al periodista Toni Soler l’ha arribat a definir com “el Tuitero Mayor del Reino”. Tot això, des dels seus articles al diari El Periódico. Una columna setmanal que avui dedica a un altre presentador de TV3, Xavier Graset.

joan olle acn

ACN

graset

TV3

Dimecres, algunes zones de Barcelona van quedar a les fosques. L’apagada, produïda per la forta tempesta d’aquell dia, va afectar també la casa d’en Joan Ollé. Una anècdota que el director de teatre aprofita per atacar TV3 (una vegada més): “Va ser higiènic no poder seguir el Més 3/24”. Ollé assegura que té una “malsana addicció” que li fa veure el programa d’en Xavier Graset. Com aquells culers que no combreguen amb en Josep Pedrerol però que miren ‘El Chiringuito’ per veure el que dirà.

joan olle efe

EFE

L’apagada va impedir que el columnista d’El Periódico pogués veure el Més 3/24 dimecres a la nit. Així que comenta una entrevista de dimarts: Xavier Graset amb el filòsof Joan-Carles Mèlich. “Desconfio de les unanimitats existencials, Xavier. Quan, en matèria de vida, estem absolutament d’acord sobre quin és el camí correcte, el bé, la justícia... probablement som més a prop d’un sistema totalitari que d’una autèntica forma de vida”, va explicar el convidat en un moment del programa.

joan olle efe

EFE

xavier graset tv3

TV3

Unes paraules que van provocar la reacció del presentador (“¡Caram, no m’espantis!”) i que en Joan Ollé interpreta com una crítica implícita al director del Més 3/24: “De gran vull ser Graset: proclamar la veritat des de la llum del poder”.