L'última imatge, després de 15 capítols de Rocío, va ser la d'una abraçada. No la més lògica, la de Rocío Carrasco i Rocío Flores. Telecinco no ha alimentat aquesta reconciliació entre mare i filla. L'ha dificultat. El plano final era Rocío Carrasco abraçada a la directora del "documental". A plató Pilar Rahola brillava i Lydia Lozano s'ensorrava. Es va negar a demanar perdó a Rocío per haver informat sense contrastar, com amb tantes altres ocasions, siguin la filla d'Al Bano o un torero al qui va "matar" fa poc.

ultim plano rocio t5

Imatge final de la sèrie, Telecinco

Lydia és "un género televisio en ella misma" (Jorge Javier dixit), del gènere ximple. Laura Fa l'ha destrossat. Ha fet servir la seva columna al digital El món de la tele. Laura Fa: "Entra Lydia Lozano. Porta una americana verda de lluentons que l'afavoreix. Li aplaudeixo la valentia. Ha vingut a demanar-li perdó a la cara. Ai que bé! Me n'alegro molt per la Lydia. Comencen a parlar. I jo començo a al·lucinar. No demana perdó (més endavant explica que ja ho va fer en no sé quin capítol). I acaba preguntant-li: "¿Por qué no me quitaste la venda de los ojos?". Caic a terra.Ara resulta que la culpa que Lydia fes d'altaveu d'un mentider és de la pobra Rocío. No m'ho puc creure. L'ego d'alguns periodistes és gairebé tan gran com el seu orgull o fins i tot la seva ignorància en temes de gènere".

lydia lozano rociito t5

Rocío i Lydia, cara a cara, Telecinco

Lozano ha estat tot el programa navegant, entre la seva font, Antonio Savid, i la versió majoritària de Telecinco, que dona suport a Rociíto sense qüestionar-la. 

TUITS

Rocio en plato II 6

Rocíito pletòrica, Telecinco

Laura Fa és, de llarg, la millor tertuliana de Sálvame, la més valenta, l'única capaç de dir coses tan clares com aquesta: "Prescindir de Jorge Javier va ser un encert. Bé, no sé si n'han prescindit o ell mateix ha fet un pas enrere. Tant se val". Ningú el va trobar a faltar l'última entrevista. Encara sona el seu sorteig de 12 mil euros del debut o l'entrevista absurda a 4 mans a Rociíto. Audiències rondant el 30%, clatellades a Ana Rosa Quintana i una productora munyint la vaca. Al setembre 2a temporada. Com Netflix però amb una família destrossada de debò.