Des que Telecinco comencés amb la sèrie documental de Rocío Carrasco, la periodista catalana Laura Fa no para de guanyar adeptes. La de Sálvame encerta cada vegada que obre la boca per opinar del tema, sent moltes les persones que l'aplaudeixen. Un protagonisme que ha portat Laura Fa a reflexionar sobre l'últim episodi de Rocío Carrasco, emès dimecres 7 d'abril a la nit. Una contundent reflexió, per cert, que afecta, i molt, a la seva companya Lydia Lozano, que surt molt malparada. Per què?

laura fa groc Telecinco

Laura Fa, Telecinco

"És la sèrie documental de l'any. Ajuda a remoure consciències i fa replantejar-nos algunes realitats socials que hem de canviar". Així comença la columna d'opinió que Laura Fa ha escrit el dijous 8 d'abril al portal El Món de la Tele. Un llarg text en el qual Fa assegura que "som davant d'un esdeveniment històric que marcarà un abans i després en la premsa del cor". Encara que ella ho té clar. En el dia d'avui només veu dues possibles situacions: "Que Antonio David desaparegui o reconegui tot el que ha fet, demani perdó i ajudi a recompondre la situació familiar".

Antonio David Flores, Telecinco

Antonio David Flores, Telecinco

Però la periodista de Barcelona no només té clar el que hauria de passar amb el que fos guàrdia civil, i ara apartat de Sálvame per presumptes maltractaments, sinó també amb la seva companya Lydia Lozano. Després d'analitzar minuciosament el comportament que la canària va tenir durant l'últim programa destinat a la filla de Rocío Jurado, Fa està més convençuda que mai que Lozano "és molt bona fent espectacle però que per parlar de tema seriosos s'hauria de quedar a casa". Boom. Fotos de Lydia Lozano parlant de Rocío Carrasco:

Lydia Lozano, Telecinco

Lydia Lozano, Telecinco

Lydia Lozano, Telecinco

Lydia Lozano, Telecinco

Però Laura no es queda aquí. Segueix repartint estopa. I diu això: "El testimoni de Rocío Carrasco està per sobre d'ella [Lydia] i és incapaç de seguir el seu discurs. S'ha guanyat no tornar a trepitjar cap dels especials d'aquesta sèrie. No perquè tingui una opinió diferent, sinó perquè no està a l'altura. Totalment prescindible ahir i sempre". Laura Fa dient les coses pel seu nom. Més clar, l'aigua. Com provarà aquest duríssim atac a Lydia Lozano? Respondrà la canària a la catalana? La tensió es palpa en l'ambient.