El dimecres 2 de juny a la nit la sèrie documental de Rocío Carrasco, estrenada a mitjans de març, va arribar a la seva fi. Ho va fer amb una entrevista de la protagonista a plató, per aclarir els temes pendents i veure's les cares amb alguns dels seus enemics. Per exemple, la periodista de Sálvame, Lydia Lozano, qui durant molt temps ha estat absorbida per Antonio David Flores, fent-se ressò d'informacions falses i que s'ha encarregat de difondre sense contrastar. Un programa especial en què també va participar la periodista catalana Pilar Rahola i que Carlota Corredera va començar amb un discurs que va pronunciar des d'un dels terrats més alts de Mediaset. Unes paraules de la presentadora que prometen portar cua. Molta. Doncs la gallega, mirant a càmera i molt clara i directa, va carregar durament contra Ana Rosa Quintana. Això sí, ho va fer sense nomenar-la. Ja ho diuen: a bon entenedor, amb poques paraules n'hi ha prou.

Carlota Corredera, Telecinco

Carlota Corredera, Telecinco

Lluint una americana blanca, els llavis vermells carmí i el cabell recollit en un monyo baix lateral, Corredera va afirmar: "Els negacionistes es divideixen en dos grans grups. Els que opinen sense haver vist la sèrie". Unes paraules amb què va fer referència a Kiko Matamoros, col·laborador de Sálvame i gran amic d'Antonio David Flores. Doncs el tertulià ha repetit en més d'una ocasió que no ha vist el testimoni de Carrasco, ni tampoc té intenció de fer-ho. Això sí, quan als platós toca tractar el tema, en parla obertament. Motiu pel qual Carlota Corredera, fa pocs dies, li va deixar anar una dura amenaça en directe: "Tens molta sort que no sigui jo la directora de Sálvame perquè si no estaries veient la sèrie i minutant-la".

Kiko Matamoros discuteix Telecinco

Kiko Matamoros, Telecinco

Els atacs de Carlota contra els seus companys de cadena van seguir. La presentadora també va carregar contra Ana Rosa Quintana, a qui va dedicar les següents paraules: "Els altres negacionistes són els que, de la nit al dia, han decidit no parlar del tema, potser per no donar la raó a Rocío Carrasco, o el que és el mateix, no admetre que estaven equivocats. En qualsevol cas, és un gran avanç". Boom. I és que Quintana, des de fa poques setmanes, ha pres la decisió de no parlar en el seu programa matinal del testimoni de Rocío Carrasco. Simplement comenta l'actualitat de Supervivientes i poc més. Una determinació que bé podria haver pres ella mateixa, o bé Rocío Flores, que col·labora a El programa de Ana Rosa des de principis d'abril. Una enorme polèmica, de no fer-se ressò del testimoni de Rocío Carrasco, que s'afegeix als rumors, cada vegada més forts, que asseguren que des de la productora de Quintana estarien negociant amb Rocío Flores perquè també faci una sèrie documental per explicar el seu punt de vista.

Ana Rosa Quintana plató Telecinco

Ana Rosa Quintana, Telecinco

"Aquesta sèrie ha canviat la consciència dels espanyols i espanyoles, ens ha fet millors, ens dóna esperances i ho diem humilment, però orgullosos. Us ensenyem la vida, l'ànima humana," va rematar Carlota Corredera. Un duríssim discurs que segur aixeca moltes ampolles dins de Mediaset. Contestarà Quintana a la gallega? Canviarà d'estratègia Ana Rosa i, per deixar de ser vista com a negacionista, es posarà a parlar de la dura vida de Rocío Carrasco en el seu programa?