La primera part de la sèrie documental de Rocío Carrasco ha portat cua, marcant un abans i després en la història de la televisió. També han generar molta expectativa les dues entrevistes que durant el temps que ha durat el seu testimoni ha concedit a Telecinco. Una a finals d'abril i l'altra fa pocs dies, el dimecres 3 de juny. Una última entrevista que les càmeres del programa Socialité es van encarregar de gravar al detall, per mostrar als espectadors el que no es va veure durant el directe. Un minuciós seguiment que segur no ha fet gens de gràcia a Rocío, ja que va ser enxampada amb un micro obert parlant malament d'un membre de la seva família. Què va passar?

Rosada Garric, Telecinco

Rocío Carrasco, Telecinco

Segons ha revelat el programa Socialité, la filla de Rocío Jurado va arribar molt nerviosa a Telecinco i es va convertir ràpidament en el centre de totes les mirades. Carrasco va sopar pollastre fregit d'una cadena de menjar ràpid i va tenir diversos problemes amb el vestuari. Al principi volia posar-se un conjunt taronja però va acabar lluint un d'estampat de vaca de la firma Zadig & Voltaire de gairebé 800 euros. Encara que Rocío Carrasco no només va tenir problemes amb el modelet, també els va tenir amb els micròfons. Doncs en un moment de la nit va ser enxampada parlant malament d'una persona de la seva família, quan es pensava que ningú l'escoltava. Parlem de José Antonio, el marit de Glòria Mohedano, que ha estat nomenat portaveu de la família. "José Antonio està en urgències enguixant-se la mà", va dir Carrasco en una de les pauses publicitàries. Una frase que va acompanyar de moltes rialles. El moment va ser així:

Un atac que va amb segones, fent referència a què José Antonio de tant prendre nota del que ella està dient als platós de televisió, ha acabat amb la mà molt cansada. I és que els nervis en la família de Rocío Carrasco estan a flor de pell. Tots ells han estat molt tensos durant la primera temporada de la sèrie documental, però la cosa promet anar a més de cares a la tardor, quan Telecinco emeti la segona temporada. Es dirà 'En el nombre de Rocío' i en ella, Carrasco, desgranarà els motius pels quals no té relació amb els membres més mediàtics de la seva família. S'aproxima salseo.