Punt final a la primera temporada de Rocío. 15,6% la primera part de l'últim capítol i 25,9% de matinada. Números descomunals a Catalunya que la fan mereixedora d'una segona temporada. El fet de tractar l'entrevista en terminologia de ficció (quinze capítols, 2 temporades, renovació, nous personatges) li resta gravetat al que s'hi aborda: la violència de gènere. Però Telecinco cotitza en Borsa i ha de fer calaix. Mentrestant, el clan Jurado es dessagna. Faran més diners i seran més desgraciats. L'últim exemple és la germana de la protagonista. Gloria Camila. 

gloria camila Instagram

Glora Camila, germana de Rocío Carrasco, Instagram

Contra el que ha semblat durant  15 capítols (12 més el zero i 2 entrevistes a plató) Rocío Jurado no tenia una filla, en té dues. Gloria Camila va ser adoptada i té la mateixa condició de filla que la biològica, malgrat Rociíto va aconseguir ser designada hereva universal al testament. Això vol dir que la seva germana només es va quedar la legítima que la llei obliga: una sisena part. Poca cosa. Però ningú li pot prendre a la colombiana la condició de filla de la Jurado i germana de Rociíto. I de tieta de Rocío Flores. Són íntimes i això ha fet que Gloria Camila rebi amenaces a Instagram. Les ha fet públiques:

gloria ca amenaces

gloria ca ameazas

Instagram Gloria Camila

Li han dit "inmigrante de mierda, ojalá te mueras pronto, un cáncer para ti y tu puta sobrina, asquerosas, cerda". Inmigrante era com li deia Fidel Albiac segons Amador Mohedano.  A Instagram rep insults tipus "hermana de yonki" o "hija de asesino". El pare torero, Ortega Cano, va ser a la presó per homicidi imprudent conduint borratxo i el germà, José Fernando, ha estat també a la presó per problemes de drogodependència. La noia ha hagut d'anar a comissaria a denunciar aquesta campanya d'assetjament i amenaces a les xarxes. Delicte d'odi de manual.

ortega cano gloria camila GTRES

Gloria Camila i el seu pare, GTRES

Escriu la noia, educada i impecable sempre en antena: "He ido a comisaria  a denunciar comentarios en redes". Ben fet que fa. Telecinco fa campanyes de feminisme però s'oblida de sortir a defensar les seves col·laboradores, amenaçades a xarxes. Violència vicària, llum de gas i també violència digital. Nous conceptes que tots a la cadena hauran de reflexionar, per si estan atiant els odis muntant campanyes de bones i dolentes.

gloria ca insta

Gloria Camila, Instagram

rocio carrasco gloria camila GTRES

Gloria Camila i Rocío, germanes

Rocío Carasco s'ha passat 15 capítols i 3 mesos justificant per què no es parla tampoc amb la seva germana. A tot respon el mateix: Antonio David. La cadena assenyala i els sonats amenacen a xarxes.