El Dia de la Mare és una jornada feliç per a la immensa majoria de la societat. Però, com tot a la vida, també té la seva cara B: la de fills i filles que mantenen una relació terrible amb les seves progenitores. El món del safareig ens ofereix dos exemples paradigmàtics: el de Rocío Flores amb Rocío Carrasco, i el de Kiko Rivera amb Isabel Pantoja. Dues de les famílies més conegudes del món del colorín comparteixen fama i guerra. La dels Rivera-Pantoja ha quedat eclipsada per l'huracà Rocío, però encara belluga. I no fa l'efecte que tingui solució. Ni es parlen ni tenen cap intenció de solucionar els seus problemes, bàsicament econòmics, malgrat que també hi ha un component emocional important. Ara bé: Isabel Pantoja no s'ha quedat sense el petó de felicitació del seu "pequeño del alma". Un petó enverinat, això sí.

Kiko Rivera e Isabel Pantoja, Telecinco

Kiko Rivera i Isabel Pantoja quan eren felices / Telecinco

Kiko Rivera, Instagram

Kiko Rivera, el 'pequeño del alma' de Isabel Pantoja / @riverakiko

Rivera ha celebrat aquest dia en família: la que forma amb Irene Rosales, la seva dona, i les seves criatures. Ha penjat una fotografia molt tendra, tots quatre al llit enviant petons a l'espai virtual. El que ha sorprès tothom és que una de les destinatàries era, precisament, la seva enemiga número 1 des de finals de 2020: la mare. "Un beso para todas las mamás del mundo incluida la mía". Alerta! La xarxa s'ha quedat de pasta de moniato davant del que molts consideraven un apropament, fet impensable després de totes les barbaritats que ha deixat anar durant mesos a Telecinco. Els que confiaven en el poder màgic d'aquest 2 de maig, però, s'han quedat amb les ganes. El 2 de maig continua, però en la seva versió madrilenya i napoleònica: Rivera no trigava gaire en ampliar la publicació i acabar amb qualsevol esperança. La cleca té substància: "no espero ni quiero reconciliación ninguna. Solo que yo no tengo detalles tan feos, y tengo corazón que es algo que algunos Pantojas carecen". Patapam.

Kiko Rivera felicita día de la madre @riverakiko

Kiko Rivera felicita día de la madre 2 @riverakiko

Kiko Rivera felicitació dia de la mare / @riverakiko

Kiko Rivera, Telecinco

Kiko Rivera / Telecinco

Isabel Pantoja, Telecinco

Isabel Pantoja / Telecinco

Imaginem a la Pantoja cantant aquella cançó popular espanyola, que diu "madre no hay más que una... y a ti te encontré en la calle".