La guerra entre Kiko Rivera i la seva mare Isabel Pantoja continua més viva que mai. Una brutal i mediàtica polèmica de la que cada dia que passa se'n saben més coses. L'últim ingredient en sortir a llum ha estat la forta discussió que l'artista andalús va tenir amb la cantant, l'agost passat a Cantora, coincidint amb el seu aniversari. Una baralla, pujada de to, que va estar motivada, entre altres coses, pel retret que el D.J. va deixar anar a la seva mare en relació a l'herència de Paquirri.

Paloma García Pelayo en 'El Programa d'Ana Rosa'

Paloma García Pelayo en 'El Programa d'Ana Rosa'

Pel que sembla Rivera va demanar a la Pantoja tenir alguna cosa de valor del seu pare, que va morir quan ell només tenia set mesos. Una petició que no va fer res de gràcia a la cantant, que es va emprenyar com mai. Una reacció que no va agradar al seu fill, i que va propiciar que la cosa entre ells anés a més, fins al punt d'acabar tot pels aires. I ho diem literalment. Almenys així ho ha assegurat la periodista Paloma García Pelayo en El Programa de Ana Rosa. "Són coses de família que acaben de tal forma, i amb tanta tensió, que fins i tot va volar un telèfon", ha apuntat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Telecinco Salseo (@todo_telecinco5) on

Una fatídica nit d'estiu a Cantora on Isabel Pantoja també va pronunciar un desafortunat comentari, en relació a Kiko Rivera, quan es pensava que ningú l'estava escoltant. La jurat d'Idol Kids, després de veure una fotografia dels seus fills a les xarxes socials, va assegurar que Chabelita, la seva filla adoptada del Perú, és l'única Pantoja de la seva família. Unes paraules que van caure com un tret al marit d'Irene Rosales, qui es va sentir menyspreat per la seva mare. Així ho va explicar en l'entrevista que va concedir a la Mila Ximénez per a la revista Lectures. Com acabarà el conflicte entre mare i fill? Es calmaran els ànims o aniran a pitjor? I és que tot apunta que dimecres 11 de novembre es podria publicar una entrevista en exclusiva d'Isabel Pantoja parlant pestes del seu fill. Tremola Cantora i Paquirri també.