És dimecres i toca  a Telecinco capítol de l'entrevista a Rocío Carrasco, el número deu dels 14. Telecinco posa una espelma a Deu i una altra al diable. Qui fa de qui depèn de cada espectador. Té la mare a Sálvame i La Fábrica de la Tele i té la filla a El programa de AR. Ana Rosa és gat vell i tenia la filla el mateix dimecres al migdia. I s'ha encarat a la seva mare per treure el drap brut definitiu, el més inexplicable, el que no té resposta: per què Rocío Carrasco no es parla amb el seu fill David Flores, discapacitat, des de fa set anys.

david Flores GTRES

David Flores, GTRES

El noi ara té 22 anys i la mare passa d'ell des que en tenia 15. Té una malaltia genètica que l'impedeix tenir plenes capacitats intel·lectuals, la síndrome d'Angelman. La filla, Rocío Flores, s'ha encarat a Rociíto. Vídeo:

Rocío Flores: "Su equipo médico le impide que hable conmigo pero sí que lo hable con 4 millones de espectadores. ¿También le recomiendan que no hable con mi hermano? Ni una llamada en 7 años, ni por un cumpleaños ni preocuparse sobre su estado de salud". Boom. Sona el retret a tota Telecinco. El fill no va agredir la mare, no és el dolent com pintan la noia, i els tertulians sibil·linament el silencien. No existeix. La negativa de Rociíto a veure el fill discapacitat es tapa.

rocio carrasco Telecinco

Rocío Carrasco, Telecinco

Rocío Flores acaba: "Voy a ver el capítulo de hoy. ¿Puedo decir algo? Han dicho que se eliminan 11 minutos de mi madre sobre mí para protegerme. Primero, si quieres proteger a tu hija no haces un capítulo hablando de tu hija. Pido a Telecinco que se emita completo, quiero escucharlo completo. Es irónico que digan que mi madre levanta teléfonos para que no se hable de mí y ella lo cuenta, sentencia en mano".

 

rocio flores t5

Rocío Flores, Telecinco

I la remata amb una frase demolidora: "Si no me llamas a mí, llama a tu hijo, por lo menos". En el moment de l'agressió, ella tenia 15 anys. Telecinco en ple l'ataca per allò i calla sobre per què la mare ho paga també amb el germà petit, David. En 14 capítols encara no li han pogut preguntar.