El panorama rosa sembla Vietnam. Hi ha foc i napalm per tot arreu: la trinxada general arran de la separació d'Iker Casillas i Sara Carbonero, la nova sèrie documental de Rocíito Carrasco que promet posar-ho tot cap per avall i, un clàssic que es manté setmana rere setmana a les llistes d'èxit, la guerra del clan Pantoja. Les aventures i desventures de la finca Cantora van viure els seus moments més àlgids al novembre de 2020, quan Telecinco i Kiko Rivera van posar en marxa l'operació mediàtica per l'herència de Paquirri. Un xou que va arrencar fortíssim, amb el fill d'Isabel Pantoja destrossant la imatge pública de la seva mare, trencant la relació familiar i posant l'artista una vegada més a la diana per possibles delictes econòmics. Un cataclisme sense precedents, fins i tot inimaginable. Però si 2020 ens va ensenyar alguna cosa és que no hi ha res impossible.

Kiko Rivera, Telecinco

Kiko Rivera / Telecinco

Isabel Pantoja, Telecinco

Isabel Pantoja / Telecinco

Mesos després de l'esclat de la batalla, no ha arribat ni la pau ni la serenor. En Kiko continua disparant míssils mentre la mare s'amaga a l'interior del seu castell, al costat de la seva mare malalta i molt gran, Ana, i el tiet Agustín. Un personatge que tots assenyalen com el culpable de la majoria dels problemes. Agustín és un cantant frustrat, que un dia va decidir amagar la seva mediocritat deixant la seva carrera per fer-se càrrec de la de la germana, l'autèntica artista de la família. Fa i desfà com, quan i el què vol en aquella casa, fins i tot arraconant els fills i impedint el pas d'altres familiars. Vol tenir Isabel ben controlada, no importa el preu. I n'és caríssim: la destrucció del clan. Per això en Kiko l'odia i evita plantar-se a Cantora per arreglar les coses amb la mare, a la que ja li va bé tenir una mena d'ajudant les 24 hores del dia. Rivera, fart de tot i de tothom, arriba a amenaçar-lo a la portada de 'Lecturas'. A ella i a Isabel, de retruc: "como vaya voy a pegar dos hostias a mi tío que va a rodar hasta abajo. El día que falte (l'àvia) no voy a tener siquiera el respeto de esperar. Ese señor sale de mi casa por las buenas o por las malas. Más vale que mi madre se vaya para el cuarto si no quiere salir por patas también".

Disco Agustín Pantoja Amazon

Disco d'Agustín Pantoja / Amazon

Isabel Pantoja y Agustín Pantoja GTRES

Isabel Pantoja i Agustín Pantoja / GTRES

La pallissa no acaba aquí, ni molt menys. L'afany d'en Kiko per destruir a l'Agustín és immens, qualificant-lo de "veneno. Le come el coco". Assegura sense problemes que a la mare li aniria millor tornar a la presó, on tindria més temps per a reflexionar i, especialment, fer-ho sense la companyia tòxica del seu germà. Aquesta frase segur que ensorra encara més a la Panto, ja que la paraula "presó" és tabú a la família: és com si aquella etapa de la seva vida entre reixes mai no hagués existit. Si la dius, està acabat. Exactament com es troba la relació entre mare i fill.

Portada Lecturas Kiko Rivera

Portada Kiko Rivera / Lecturas

Isabel Pantoja detinguda T5

Isabel Pantoja detinguda / Telecinco

La vida dels Pantoja ha estat retransmesa al llarg de les darreres dècades. Hem vist de tot, sí. Però res semblant a aquest possible capítol com el combat final "a hostias". Segur que ho feien per "pay per view".