Quan semblava que a la vida d'Irene Rosales tot tornava a anar sobre rodes, després de la tempesta, va i les coses se li han tornat a complicar. Aquesta vegada el motiu de la seva preocupació és una gran ferida que li ha sortit a la cara per primera vegada a la seva vida. Un fet que la té molt inquieta. Motiu pel qual, sense dubtar-ho, ha recorregut a les seves xarxes socials, mostrant la seva actual imatge, per demanar ajuda als seus més de 650.000 seguidors. Què li ha passat?

Irene Rosales, Telecinco

Irene Rosales a 'Viva la vida', Telecinco

"Tinc un dubte". Així comença la crida que la dona de Kiko Rivera ha fet a través del món viral. Dos vídeos de pocs segons de durada, gravats des de casa seva, que ha compartit a les seves històries d'Instagram. "Mai no m'ha sortit un herpes i ara just me n'ha sortit un però al nas", afegeix la tertuliana de Mediaset. Així té la cara a dia d'avui:

Irene Rosales en el seu compte d'Instagram

Irene Rosales en el seu compte d'Instagram

Irene Rosales en el seu compte d'Instagram

Irene Rosales en el seu compte d'Instagram

"A algú li ha sortit un herpes al nas? Perquè jo tinc el nas que em cou molt i m'estic posant cremetes i tot", confessa la jove de Sevilla. Una ferida al seu orifici esquerre per la qual podria ser baixa el pròxim cap de setmana al programa Viva la vida. I és que la dona de Kiko Rivera és molt presumida i sempre cuida molt la seva imatge, més quan es posa davant de les càmeres. De moment no ha dit res al respecte. Anirà Irene Rosales a Telecinco malgrat el gran herpes que té al nas? Misteri.