Fa poc corria el rumor que Julio Iglesias estava patint d'Alzheimer, un rumor que es va estendre molt, i que tothom va considerar legítim, ja que durant una bona temporada no es va saber res del cantant. El seu fill, Julio José, va comptar en l'aniversari número 50 que el seu pare estava bé, i això va ser l'últim que es va saber sobre el reconegut artista. La resta va ser silenci i ni el mateix Julio Iglesias no escrivia a Instagram ni feia cap publicació.

Va ser en aquell moment quan van començar a córrer els rumors sobre la precària salut de Julio Iglesias, i la presumpta malaltia per la qual estava passant. Comentaven que l'Alzheimer l'estava afectant molt, i més d'un s'ho va creure, ja que Julio Iglesias té 79 anys, que és més o menys l'edat en la qual les persones solen patir de l'Alzheimer. Tanmateix, Julio Iglesias va desmentir la suposada malaltia i va dir que estava "DPM". El cantant només estava vivint la vida, tal qual. Ha estat de Punta Cana a les Bahames, segons el que ha dit el seu fill, el qual també es va manifestar en el seu moment en contra dels rumors que havien, declarant que el seu pare era genial, encara que amb certs dolors a l'esquena (encara que això no és tant un problema per a Julio Iglesias, ja que té un fisio personal).

Per desmentir tot el que es va parlar sobre la seva salut, Julio Iglesias va publicar una foto a Instagram

En vista que tothom estava comentant sobre la seva salut, Julio Iglesias va decidir entrar a Instagram i pujar una foto, això sí, amb una llarga descripció en la qual li explicava la seva situació els seus seguidors. Aquest va afirmar que estava bé de totes les formes possibles afirmant que "mai no havia tingut la meva ment més clara". Aquest està molt animat actualment, ja que es troba en el desenvolupament i escriptura de les seves memòries, que vol que siguin el més fidels possible a la seva vida. És per això que ha pres el seu temps de desconnectar-se i sentir-se en pau amb si mateix, encara que això ha comportat rumors per part dels seus seguidors i fanàtics. Més d'un se'n va alegrar en veure la publicació del cantant i els missatges de suport no van faltar.

Un dels que va escriure va ser Iker Casillas, qui li enviava tot el seu suport en un missatge. Per descomptat, la llista de persones que li van escriure els seus bons desitjos és molt gran. Aquesta ha estat l'última publicació que ha fet l'artista, però és possible que ben aviat sapiguem molt més de Julio Iglesias, encara que no tenim una idea d'en quina data puguin sortir a la llum les memòries del cantant. Tanmateix, sabem almenys que aquest no pateix d'Alzheimer com es va pensar i que la seva ment està més clara que mai, tal com ha dit ell. El seu cos també està a la perfecció amb un parell de petites excepcions.