Miguel Bosé, pot presumir d'una llarga vida plena d'èxits i amors. El cantant, que s'ha enamorat molt, així ho demostra en les lletres dels seus temes, que, en la seva gran majoria, parlen de les seves vivències en les seves relacions. La celebritat compta amb una llarga llista d'amors entre els quals destaquen dones, homes i fins i tot parelles dels seus amics. Així li va passar en la dècada dels 80 amb Giannina Facio, la núvia que li va robar a Julio Iglesias.

Encara que sol ser un tant hermètic amb tot el relacionat a la seva privacitat, l'intèrpret d'Amante Bandido' s'obria en canal a l'hora de parlar sobre un tema del passat que molt tenia a veure amb Julio Iglesias. I és que, fa anys, Miguel afirmava haver "robat" la núvia al seu company de professió, admetent no ser mai "políticament correcte". I és que, Bosé hauria mantingut un romanç amb Giannina Facio, a qui fins i tot va dedicar la cançó de 'Nena'. Un tema que va ser cantat a tots els racons del país sense que se sabés a qui anava dirigit, fins ara.

Ella, que tenia 26 anys en aquell moment, era una de les parelles de l'intèrpret de 'Me va, Me va'. Així va ser fins al seu primer contacte amb Miguel, amb qui va iniciar una història d'amor que va durar al voltant de quatre anys, segons va comptar el fill de Luis Domiguín en la seva recent entrevista en 'El Hormiguero'. Pel costat de Julio Iglesias no es va assabentar de la relació d'ambdós fins després de diverses sortides. Encara que era amic de Bosé, no li va donar cap importància. En paral·lel, el compositor tenia altres relacions amoroses. El romanç entre Miguel Bosé i la costa-riquenya s'explica en el biopic del cantant, que s'estrena aquest divendres, 3 de març, en SkyShowtime, la plataforma de streaming que acaba de llançar-se a Espanya. El personatge de Giannina, apareix al tercer capítol, titulat Bravi Ragazzi.

A més de parlar sobre aquest inesperat acostament entre Giannina i Miguel, la producció compta amb tota mena de detalls com van ser els primers anys de vida de Bosé, incloent-se els seus inicis en l'àmbit de la música i altres esferes més relacionades amb l'àmbit personal com la relació del cantant amb el seu pare, el torero Luis Miguel Dominguín, i un desig per convertir-se en pare que va estar rondant el seu cap fins que va poder aconseguir-ho. Així que si desitges assabentar-te de tota la vida de Miguel ho pots fer veient la sèrie que aquesta aviat a estrenar-se.

Aquesta història d'amor també va quedar exposada a les pàgines del segon llibre biogràfic de Bosé

El romanç entre Giannina i Miguel també es narra al segon llibre d'aquest, titulat Història secreta de les meves millors cançons. Al llarg del text, Bosé compta els moments que van inspirar les seves 60 cançons més mítiques, com 'Nena', basada en la seva tòrrida relació. La costa-riquenya apareix com la dona que més va deixar empremtes en la seva vida. Facio, segons explica el cantant, és probablement la dona que més ha volgut en la seva vida i "amb la qual millor llit" ha tingut. Per a Miguel Bosé, era una dona "txa-txa-txa gairebé, gairebé vulgar". Però, sobretot, "atractiva, intel·ligent i divertida".